Reynmen'in yeni klibi 'Ela' tıklanma rekoru kırdı

Yusuf Aktaş / Reynmen lakabıyla sosyal medya üzerinden tanındı.
Yusuf Aktaş / Reynmen lakabıyla sosyal medya üzerinden tanındı.

Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş yeni klibi Ela'yı yayınladı.

Şarkı YouTube üzerinden 1 saatte 3 milyon tıklanarak Türkiye rekoru kırdı.

Yeni şarkısını tanıtmak için özel bir gece düzenleyen Reynmen'in, Derdim Olsun isimli klibi de rekor kırarak günlerce konuşulmuştu.

Şarkısı rekor kırdı

Sosyal medyada 'Reynmen' ismiyle fenomen haline gelen ve 5 milyonluk takipçi kitlesi bulunan Yusuf Aktaş, ikinci şarkısı Ela'nın klibini YouTube kanalından yayınladı.

Reynmen'in klibi ilk 10 dakikada 400 binden fazla izlenme aldı. Instagram hesabından Ela klibinin izlenme oranını açıklayan Reynmen, klibin 1 saat içinde 3 milyon izlenmeye ulaştığını ve bunun yeni YouTube Türkiye rekoru olduğunu belirtti.

Reynmen'in sosyal medya üzerinden paylaştığı gönderi
Reynmen'in sosyal medya üzerinden paylaştığı gönderi

'Instagram'ı kapatırım'

Reynmen'in sosyal medya üzerinden, bir numara olduğuna dair paylaştığı gönderi
Reynmen'in sosyal medya üzerinden, bir numara olduğuna dair paylaştığı gönderi

Trend videolar içerisinde birinci sırada yer aldı

Reynmen'in Ela isimli şarkısı Youtube üzerinden trend videoların arasına girerek birinci oldu. 10 milyon izlenmeye ulaşan klibin Derdim Olsun şarkısını geride bırakacağı konuşuluyor.


Derdim Olsun şarkısı günlerce konuşuldu

Reynmen'in yayınladığı 'Derdim Olsun' isimli klibi, Aleyna Tilki'ye ait olan 1 günde en çok izlenme rakamını geçmeyi başararak rekor kırmış ve günlerce konuşulmuştu. Ancak şarkıyla ilgili çalıntı iddiaları çıkmıştı. Bu iddialarla ilgili açıklama yapan Yusuf Aktaş,

  • Ne kadar konuşursanız konuşun.Beğendiğim için kendi klibimde de kullanmak istedim. Bu şarkının 10 günde 70 milyon olduğu gerçeğini değiştirmiyor değil mi? Bu durum aynısı Voyovoy’da da yaşadım ve şarkıyı direk şarkının sahibiyle yapıp açıklama kısmında kendisine yer vermeme rağmen yaşadım. O yüzden bu duruma alışığım ben. Arkadaşlar o planlar alınan çok eskrim planlar değil. Öznel bir bakış açısı var. Yerde sürüklenen bir adam var. Ve siz bunu benim inkar edeceğimi sanıyorsunuz. Hayır ben bunu zaten günler öncesinden zaten açıkladım.
  • Bunu tüm klibe falan mal etmeyin. Koştuğum sahneler falan hep benim” şeklinde de durumu tiye alan Aktaş, “İzlediğiniz kısa filme göre de şekillenmedi hikaye. Zaten var olan bir hikaye sizin izlediğiniz kısa filmdeki kamera açılarıyla daha güzel bir hale getirilmeye çalışıldı ve ben beğendiğim için kendi klibimde de kullanmak istedim. Anladınız mı? Anlamadınız. Çaldım. Son olarak “İşi bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayansa çamur atar. Peki Reynmen ne yapar? Milletin hakkını gasp eder” diye çalıntı iddialarına karşılık kendiyle de dalga geçen Reynmen “Peki sen ne yapabilirsin? Hiçbir şey”ifadelerini kullanarak yalanlamıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >