Russell Crowe: Fenerbahçe'yi çok sevdim

 Russell Crowe, Türkiye sevgisini sık sık dile getiriyor.
Russell Crowe, Türkiye sevgisini sık sık dile getiriyor.

Yeni Zelandalı Hollywood yıldızı Russell Crowe'ın ülkemize olan sevgisi bitmiyor. Cem Yılmaz'ın sosyal medya üzerinden doğum gününü kutlamasına, ''Harika ülkene selamlar'' diye karşılık veren Crowe'ın Fenerbahçe sevgisi olduğu ortaya çıktı. Oyuncu, kendisine ait sosyal medya hesabından İstanbul ve Fenerbahçe ile ilgili paylaşım yaptı.

Yeni Zelandalı Hollywood yıldızı Russell Crowe Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan ile birlikte Son Umut filminde rol almıştı. Filmden bu yana iletişimlerini koparmayan Yılmaz, Crowe'ın doğum gününü sosyal medya üzerinden kutlamayı ihmal etmedi.

Cem Yılmaz'a cevap verdi

Cem Yılmaz daha önce Son Umut filminde rol aldığı ve 55. yaşına giren Russell Crowe'u sosyal medyadan kutladı. Yılmaz, Crowe'a "Doğum günün kutlu olsun. Kral olmak iyidir" yazdı. Oyuncu cevap olarak,

''Merhaba benim güzel arkadaşım. Kral olmakla ilgili her şeyi biliyorsun. Sana ve harika ülkendeki tüm arkadaşlarıma sevgiler. Türkiye'ye tekrar gideceğim günü iple çekiyorum. Belki bir konser olabilir mi? Sen ve ben inanılmaz bir antik ortamda olabilir miyiz? Seni görmeyi dört gözle bekliyorum. Bir konser harika olabilirdi" dedi.

Fenerbahçe sevgisi

Russell Crowe,

"Daha önce İstanbul'u görmediyseniz mutlaka listenize alın. Dünyanın en büyük şehirlerinden biri." dedi ve ekledi: "Şehri çok sevdim... ve Fenerbahçe'yi de!"

Crowe'un bu paylaşımı sonrası özellikle sarı lacivertli taraftarlarının yoğun bir şekilde destek mesajı gönderdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >