Şahan Gökbakar 'Recep İvedik 6'nın' konusunu açıkladı: 'Macera Afrika'da devam edecek'

Recep İvedik 6, '8 Kasım'da' vizyona giriyor.
Recep İvedik 6, '8 Kasım'da' vizyona giriyor.

Türk sinemasında gişe rekorları kıran Recep İvedik 6 filminin konusu ve çıkış tarihi belli oldu. Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak filme dair detayları takipçileriyle paylaştı.

Çekimlerine 2018 yılında başlanan ve gösterim tarihi Şubat 2019 ayı olarak planlanan Recep İvedik filmi, yaşanan sinema krizi ardından vizyon tarihini ertelemişti.

Filmin senaristi ve başrol oyuncusu Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6'ya dair detayları sosyal medya hesabından paylaşarak filmin çıkış tarihini '8 Kasım' olarak duyurdu.

'8 Kasım'da geliyor'

Şahan Gökbakar Recep İvedik 6'ya dair detayları sosyal medya hesabından paylaştı. Gökbakar yaptığı paylaşımda, ''Recep İvedik 6 👑 8 Kasım'da sizlerle... Bu serüvende Recep, Konya diye Kenya' ya gidiyor😂😂😂... Peki sizce bundan sonraki seruvende nereye gitsin?'' ifadelerini kullandı.

Yeni bir film daha çekiyor

Recep İvedik 6 ile yeniden seyircisinin karşısına çıkmak için gün sayan Şahan Gökbakar, yeni bir filme imza atmaya hazırlanıyor.

Gökbakar, sosyal medya fenomeni Yasemin Sakallıoğlu'nun yaptığı Zengo adlı karakterinin filmini yöneterek senarist, oyuncu ve yapımcılık kariyerine yönetmenliği de ekleyecek. Sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak filmin çekimlerine başlayacaklarını duyuran Gökbakar,

''Size Yasemin Sakallıoğlu'nun yeni filmini "Zengo" yu takdim ediyorum. Hem yazan, hem oynayan hem de espri yeteneği cok saglam olan bir kadın komedyen. İnşallah bu güzel ülkede başarılı olmus nice kadın komedyenlere bir yenisi daha eklenecek. Çorbasında tuzumuz varsa ne mutlu... Eminim beni sevdiğiniz gibi uzun yıllar onuda severek takip edeceksiniz... Çekimlerine yarın başlıyoruz ve insallah Recep İvedik 6 dan birkac ay sonrada Zengo'yu izliyor olacağız... Bekleyin bizi, güldürmeye geliyoruz...'' ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >