Şahin Kendirci'nin Müslüm filminden kazandığı para belli oldu

Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı 4,5 milyon kili tarafından izlenen Müslüm filminde, Gürses'in gençlik dönemini Şahin Kendirci canlandırdı.
Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı 4,5 milyon kili tarafından izlenen Müslüm filminde, Gürses'in gençlik dönemini Şahin Kendirci canlandırdı.

2. Sayfa programına katılan Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur ve Şahin Kendirci, gişede rekora koşan Müslüm filminin hasılatıyla ilgili çıkan tartışmalar hakkında açıklama yaptı. Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filminde, Gürses'in gençliğini canlandıran Şahin Kendirci'nin filmden 30 bin TL kazandığını açıklandı.

Ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, Gürses'in hayat hikayesinin anlatıldığı ve vizyona girdiği günden bu güne 4,5 milyon kişi tarafından izlenen 'Müslüm' filmi hakkında açıklamalarda bulundu:

  • "Ben bu hikayeyi başka bir yapımcıya devrettim. Başka biri ile anlaşma yaptım, 300 bin lira karşılığında hakları devrettim. Bu konu o kadar uzun bir konu oldu ki anlatamam. Benim bu filmden hak talep etmem doğru değil."

Genç şarkıcı Emre Kaya geçtiğimiz hafta, her Çarşamba günü TRT Müzik'te yayınlanan 'Emre Kaya Apayrı' adlı programından Müslüm filminin yapımcılarına çağrıda bulunarak elde edilen kazançtan Muhterem Nur'a verilmesini istemişti.

4.5 milyon kişi tarafından izlenen 'Müslüm' filmiyle ilgili şaşırtan bir açıklama yapan Muhterem Nur, "Mustafa Bey'den bir kuruş almadım, almayı da düşünmedim" açıklamasında bulundu.
4.5 milyon kişi tarafından izlenen 'Müslüm' filmiyle ilgili şaşırtan bir açıklama yapan Muhterem Nur, "Mustafa Bey'den bir kuruş almadım, almayı da düşünmedim" açıklamasında bulundu.
Emre Kaya, programında Müslüm Gürses ile özdeşleşmiş 'Tanrı İstemezse' isimli şarkıyı söyleyerek şarkının bir bölümünü Gürses'i taklit etmişti. Emre Kaya, şarkının ardından milyonlarca izleyicinin önünde Müslüm filminin yapımcılarına Muhterem Nur çağrısında bulundu:
  • "Film gerçekten çok güzel olmuş. Ancak bir konuya parmak basmak gerekli. Bütün büyük isimler vefat ettikten sonra eşleri maddi sıkıntıya düşüyor. Cem Karaca'dan Erol Büyükburç'a, Barış Manço'ya kadar... O yüzden ben buradan filmin yapımcısına çağrıda bulunuyorum. Şu ana kadar yaklaşık 50 milyon lira kazanmış film, umarım daha da çok kazanır. Muhterem Nur'a da kazancın belli bir yüzdesi aktarılır diye ümit ediyorum. Böylesine büyük bir sanatçının eşinin ileride sıkıntıya düştüğü yönündeki haber, bir sanatçı olarak benim içimi acıtır."
58 milyon 462 bin 172,61 lira hasılat
Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filmi, 4.5 milyon kişi tarafından izlendi. Filmin yayına girdiğinden bu yana ise, hasılatının 58 milyon 462 bin 172,61 lira olduğu ortaya çıktı.
58 milyon 462 bin 172,61 lira hasılat Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filmi, 4.5 milyon kişi tarafından izlendi. Filmin yayına girdiğinden bu yana ise, hasılatının 58 milyon 462 bin 172,61 lira olduğu ortaya çıktı.
Kendirci, kazancını açıkladı
Filmde Müslüm Gürses'in gençliğini canlandıran Şahin Kendirci ise, katıldığı magazin programında filmden ne kadar kazandığını açıkladı. Kendirci, toplamda 30 bin TL almış.
Kendirci, kazancını açıkladı Filmde Müslüm Gürses'in gençliğini canlandıran Şahin Kendirci ise, katıldığı magazin programında filmden ne kadar kazandığını açıkladı. Kendirci, toplamda 30 bin TL almış.
"Herkes bu filmden hakkını aldı"
Filmin yapımcısı Mustafa Uslu sise programa telefonla bağlanarak şunları söyledi:"Herkes bu filmden hakkını aldı. Bu yüzden çok adaletli anlaşmalar yapıldığını düşünüyorum. Emeğe saygılı biri olarak yetiştirildim. Bunlar benim çok zoruma gidiyor. Müslüm Gürses'i tüm Türkiye gördü, tüm Türkiye özür diledi. Teşekkür ederim herkese."
"Herkes bu filmden hakkını aldı" Filmin yapımcısı Mustafa Uslu sise programa telefonla bağlanarak şunları söyledi:"Herkes bu filmden hakkını aldı. Bu yüzden çok adaletli anlaşmalar yapıldığını düşünüyorum. Emeğe saygılı biri olarak yetiştirildim. Bunlar benim çok zoruma gidiyor. Müslüm Gürses'i tüm Türkiye gördü, tüm Türkiye özür diledi. Teşekkür ederim herkese."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >