Sahnedeyken bir sanatçının başına gelebilecek en kötü şeyi yaşadı!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin başına öyle bir şey geldi ki...

Bostancı Kültür Merkezi'nde sahneye çıkan Aleyna Tilki'nin başına öyle bir şey geldi ki... Tilki, "Sen olsan bari" şarkısının sözlerini unuttu.

Müzik sektörünü salladı!
Genç yaşı ve iddialı açıklamalarıyla sık sık gündem olan Aleyna Tilki, 'Cevapsız çınlama' ve 'Sen olsan bari' şarkılarıyla Türkiye müzik sektörüne damgasını vurdu.
Müzik sektörünü salladı! Genç yaşı ve iddialı açıklamalarıyla sık sık gündem olan Aleyna Tilki, 'Cevapsız çınlama' ve 'Sen olsan bari' şarkılarıyla Türkiye müzik sektörüne damgasını vurdu.
Şarkı sözlerini unuttu!
Geçtiğimiz günlerde 18 yaşına giren genç şarkıcı, ilk büyük kutlamasını hayranlarıyla yaptı. Son derece heyecanlı olduğu gözlenen Aleyna Tilki'nin milyonların ezbere bildiği 'Sen olsan bari' şarkısının sözlerini unutması, konsere damga vurdu.
Şarkı sözlerini unuttu! Geçtiğimiz günlerde 18 yaşına giren genç şarkıcı, ilk büyük kutlamasını hayranlarıyla yaptı. Son derece heyecanlı olduğu gözlenen Aleyna Tilki'nin milyonların ezbere bildiği 'Sen olsan bari' şarkısının sözlerini unutması, konsere damga vurdu.
"Sonuçta buraya gelmeden mükemmelliyetliğimi bilerek geldiniz"
Durumu kurtarmaya çalışan Aleyna, "Heyecanlı olduğumu söylemiştim. Kendi şarkımı unuttum. Ama olacak böyle şeyler. Siz beni hoş görürsünüz. Sonuçta buraya gelmeden mükemmelliyetliğimi bilerek geldiniz" açıklamasında bulundu.
"Sonuçta buraya gelmeden mükemmelliyetliğimi bilerek geldiniz" Durumu kurtarmaya çalışan Aleyna, "Heyecanlı olduğumu söylemiştim. Kendi şarkımı unuttum. Ama olacak böyle şeyler. Siz beni hoş görürsünüz. Sonuçta buraya gelmeden mükemmelliyetliğimi bilerek geldiniz" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >