Sahte izlenme söylentilerine Reymen'in takipçileri tepki gösterdi

Reynmen.
Reynmen.

Derdim Olsun şarkısıyla YouTube'da 120 milyon izlenme oranına ulaşan Reynmen için iddialar ve eleştiriler bitmek bilmiyor. Şarkıcı Gökçe Kırgız katıldığı bir programda izlenme oranlarının gerçeği yansıtmadığını söyleyince sosyal medyada ortalık karıştı. Bu kez ünlü YouTuber'a sevenleri sahip çıktı.

Reynmen adıyla tanınan ve YouTube'da 4 milyon takipçiye ulaşan Yusuf Aktaş'ın çıkardığı Derdim Olsun şarkısı 120 milyon izlenme oranını geçti. Eleştirilerin bitmediği şarkı için geçtiğimiz günler şarkıcı Berkay Şahin izlenme oranlarıyla ilgili yorum yapmış ve tepki çekmişti.

''İnanmıyorum''

"Reynmen'i yaptığı güzel işlerden dolayı tebrik ediyorum. Kendisini de çok seviyorum ama on gün gibi kısa sürede yaklaşık seksen milyon gibi bir rakama ulaşmış olmasını da inandırıcı bulmuyorum.

Üç yüz, beş yüz milyon izlenmiş şarkıların ilk bir haftasının bana analitik raporlarını açıklasınlar. Youtube'da şarkıyı yayınlayan kanalın ve şirketin sadece kendi görebildiği bir analitik raporu var. Varsa öyle bir delikanlı çıksın açıklasın ona göre konuşalım." ifadelerini kullanan Berkay'a Reynmen ''Herkes boşu kessin'' diye cevap vermişti.

Bir eleştiri daha

Gökçe Kırgız, Reynmen'in şarkısının izlenme sayısına inanmadığını belirterek "Şarkı güzel, mutlaka seveni vardır. Ama kimse bana "5 günde 50 milyon oldu" demesin. Tarkan da olsa bu izlenme rakamları mümkün değil. Onun arkasında ajanslar var. Bilen birisi olarak söylüyorum. Bu paraya bakar" dedi.

Gökçe Kırgız'a yazılanlar.
Gökçe Kırgız'a yazılanlar.

Gökçe Kırgız'a bir tepki de Reynmen'in hayranlarından geldi. Açıklamalarından sonra yorum yağmuruna tutulan şarkıcı adeta linç edildi. Gökçe Kırgız hakkında 'Reynmen'in seviyesine ulaşamadığı için kıskanıyor', 'Prim yapıyorsun' ve 'Kıskanıyorsun' gibi yorumlar yapıldı.

Gökçe Kırgız.
Gökçe Kırgız.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >