Sanatçı Betül Demir 'geliyor' dedi, takipçileri 'Falcao' sandı

Betül Demir.
Betül Demir.

Ünlü şarkıcı Betül Demir, Twitter hesabından aslan emojisi ile birlikte 'geliyor' yazarak bir tweet attı. Günlerdir Monaco'da oynayan başarılı futbolcu Falcao'nun gelmesini bekleyen Galatasaray taraftarı tweeti futbolcuya dair bir müjde olarak yorumladı. Ancak daha sonra yeni bir tweet atarak 'marş' yazan Demir, konunun futbolcu ile alakalı olmadığını belirtti.

Galatasaray Spor Kulübü yaz transfer döneminin başlamasıyla birlikte Monaco'nun başarılı futbolcusu Falcao ile görüşmeye başladığını belirtti.

Görüşmelerinin olumlu bir şekilde ilerlemesinin ardından yıldız futbolcunun Türkiye'ye gelmesi beklenirken bazı sıkıntılar yaşandı ve transfer çıkmaza girdi.

Şarkıcı Betül Demir de Twitter hesabından aslan emojisi koyarak 'geliyor' yazan bir tweet attı. Demir'in attığı tweeti yanlış anlayan taraftarlar 'Falcao geliyor' yorumları yaptı.

Taraftarı umutlandırdı

Betül Demir Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla Galatasaray taraftarlarını umutlandırdı. Demir, aslan emojisi koyarak 'geliyor' şeklinde bir tweet atınca Galatasaray tarafları da günlerdir beklediği başarılı futbolcu Falcao'nun haberi olduğunu sandı.

Şarkıcı daha sonra marş yaptığını ve onun müjdesini verdiğini ima ederek, 'marş marş' şeklinde yeni bir tweet daha attı.

Taraftarlar 'Falcao' sandı

Galatasaray Spor Kulübü transfer döneminin başlamasıyla birlikte Monaco'da oynayan Falcao ile görüştü. Anlaşmanın bittiği ve İstanbul'a geleceği yönünde iddiaların olduğu transfer ile ilgilii bazı sıkıntılar yaşanınca futbolcunun gelmesi uzadı.

Günlerdir Falcao'nun gelmesini bekleyen taraftarlar, şarkıcı Betül Demir'in Twitter hesabından aslan emojisi koyup 'geliyor' yazısını futbolcunun transferiyle ilgili olduğunu sandı. İşte o tweetlerden bazıları:

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >