Sanki ikizi! Ünlü oyuncunun kardeşi abisinin birebir kopyası

tolga sarıtaş

Söz dizisinin başrolü Tolga Sarıtaş'ın kardeşi, sosyal medyanın yeni gündemi

Söz dizisinin başrolü Tolga Sarıtaş'ın kardeşi sosyal medyanın yeni gündemi oldu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Gençay Sarıtaş'ın fotoğraflarının altına 'Abisinin kopyası gibi, bir an Tolga Sarıtaş zannettim' şeklinde yorumlar bulunmaktan geri durmuyor.

İşte Gençay Sarıtaş

Tolga Sarıtaş hakkında
30 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve aslen Sivas’lıdır. Lise eğitimini Halil Akkant Lisesinde tamamlamış, üniversite eğitimi ise Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü okuyarak devam ettirmektedir.
Genç yaşlarından itibaren oyunculuk anlamında kendini geliştirmeyi hedefleyen Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı kadrolarında oyunculuk eğitimi alarak çeşitli oyunlarda kendisini gösterdi. Sonrasında ise yakışıklılığı ile de insanların ilgisini çekmeyi başaran Sarıtaş, kısa zaman içerisinde profesyonel kariyerine imza attı.
2009 yılında yabancı bir yönetmenin çektiği ve kısa bir zaman dilimi içerisinde adından ciddi anlamda söz ettiren Bahtı Kara filmi ile birlikte ilk beyazperde projesine çıkmayı başardı ve bu anlamda yapımcılara ve izleyicilere kendisini gösterdi.
Arada geçen zaman dilimi içerisinde küçük çaplı ve bölümlük roller ile birkaç farklı dizi ve filmde kendisini gösteren Tolga Sarıtaş, 2013 yılında 20 Dakika dizisi kadrosuna girmiştir ve bu dizide yine geri planda olmasına rağmen yapımcıların dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştır. Oyunculuk kariyerinde atmış olduğu en büyük adım büyük ilgi ile izlenen Muhteşem Yüzyıl adlı diziye başrol oyuncusu olarak girmesi ile atılmıştır. Bu dizi ile birlikte Türk televizyonlarında tanınmış ve herkesin beğenisini kazanmıştır. Halit Ergenç, Vahide Perçin gibi usta isimler ile birlikte rol aldığı dizide Şehzade Cihangir karakterine hayat vermiştir. Bu dizide ki başarısının ardında 2015 yılında iddialı olarak ekranlara gelen Güneşin Kızları adlı dizide de başrol oyuncusu olarak rol aldı.
Genç yaşına rağmen kısa bir zaman dilimi içerisinde adından çok ciddi anlamda söz ettirmeyi başaran ve fark yaratan Tolga Sarıtaş, aldığı ödüller ile birlikte oyunculuk dünyasının genç yaşta en başarılı isimlerinden birisi olmuştur.
Tolga Sarıtaş hakkında 30 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve aslen Sivas’lıdır. Lise eğitimini Halil Akkant Lisesinde tamamlamış, üniversite eğitimi ise Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü okuyarak devam ettirmektedir. Genç yaşlarından itibaren oyunculuk anlamında kendini geliştirmeyi hedefleyen Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı kadrolarında oyunculuk eğitimi alarak çeşitli oyunlarda kendisini gösterdi. Sonrasında ise yakışıklılığı ile de insanların ilgisini çekmeyi başaran Sarıtaş, kısa zaman içerisinde profesyonel kariyerine imza attı. 2009 yılında yabancı bir yönetmenin çektiği ve kısa bir zaman dilimi içerisinde adından ciddi anlamda söz ettiren Bahtı Kara filmi ile birlikte ilk beyazperde projesine çıkmayı başardı ve bu anlamda yapımcılara ve izleyicilere kendisini gösterdi. Arada geçen zaman dilimi içerisinde küçük çaplı ve bölümlük roller ile birkaç farklı dizi ve filmde kendisini gösteren Tolga Sarıtaş, 2013 yılında 20 Dakika dizisi kadrosuna girmiştir ve bu dizide yine geri planda olmasına rağmen yapımcıların dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştır. Oyunculuk kariyerinde atmış olduğu en büyük adım büyük ilgi ile izlenen Muhteşem Yüzyıl adlı diziye başrol oyuncusu olarak girmesi ile atılmıştır. Bu dizi ile birlikte Türk televizyonlarında tanınmış ve herkesin beğenisini kazanmıştır. Halit Ergenç, Vahide Perçin gibi usta isimler ile birlikte rol aldığı dizide Şehzade Cihangir karakterine hayat vermiştir. Bu dizide ki başarısının ardında 2015 yılında iddialı olarak ekranlara gelen Güneşin Kızları adlı dizide de başrol oyuncusu olarak rol aldı. Genç yaşına rağmen kısa bir zaman dilimi içerisinde adından çok ciddi anlamda söz ettirmeyi başaran ve fark yaratan Tolga Sarıtaş, aldığı ödüller ile birlikte oyunculuk dünyasının genç yaşta en başarılı isimlerinden birisi olmuştur.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >