Sarı Bıyık efsanesi geri dönüyor

Gerçek KEsit: Manyak
Gerçek KEsit: Manyak

Polis, Leyla ile Mecnun , Güneşin Oğlu, Beş Şehir, Şubat, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi, Ben de Özledim, İtirazım var, Beş Kardeş, Kırık Kalpler Bankası, Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok gibi birbirinden ünlü ve sevilen yapımların yönetmenliğini, bazılarının da senaristliğini üstlenen Onur Ünlü "Gerçek Kesit: Manyak" filmiyle geri dönüyor.

Gerçek Kesit

90'lı yılların dikkat çeken yapımı Perihan Savaş'ın sunduğu Flash Tv yapımı "Gerçek Kesit" o yıllarda oldukça beğeni topluyordu. Başrolünde Sarı Bıyık lakabıyla tanıdığımız Cahit Kaşıkçılar'ın aldığı yapım eskise de Sarı Bıyık lakabı günümüze kadar geldi. Onur Ünlü'nün birçok projesinde yer alan Cahit Kaşıkçılar hala o günlerden kalan fotoğraflarıyla tanınıyor.

Cahit Kaşıkçılar
Cahit Kaşıkçılar

"Gerçek Kesit: Manyak" bir komedi-gerilim filmi olacak

Senaristliğini Cahit Kaşıkçıların, yapımcılığını ve yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği film 23 Mart 2018'de vizyona girecek.

Gerçek Kesit: Manyak
Gerçek Kesit: Manyak

İstanbul'da çekilen filmin konusu

Rıza, belediyede çalışan bir temizlik görevlisidir ve annesine çok düşkündür. Hatta o kadar çok seviyordur ki annesini, evinden ayrılıp da bir türlü kendi ailesini kuramaz. Karşılarındaki apartmana ise Serpil adında çocuğu olan ve eşini kaybetmiş bir hanım taşınır. Rıza, Serpil ile birlikte evlilik hayalleri kurmaya başlar, ancak Serpil kocasını kaybettiği için hissettiklerinden dolayı suçluluk duygusu içinde kaybolur. Bu durum onu evine ve annesine daha çok bağlamakla beraber, Rıza’yı gerçeklikten uzaklaştırır. Rıza, annesinin öldüğünü bile fark etmeden onunla yaşamaya devam edecek ve bir yandan da Serpil ile umutsuzca ilişki kurmaya çalışacaktır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >