Şarkıcı Bora Duran CHP'yi reddetti

Bora Duran CHP'nin teklifini geri çevirdi.
Bora Duran CHP'nin teklifini geri çevirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi 'Bana doğru' şarkısını kullanmak için Bora Duran'ın kapısını çaldı. Ancak şarkıcı bu teklifi geri çevirdi. Parti daha önce Tilbe'nin 'Kandıramazsın Beni' adlı şarkısına talip olmuş ayrıca 'Bana Bir Masal Anlat Baba' şarkısının bestecisi Cengiz Onural'dan da hayır cevabını almıştı.

CHP, seçim şarkısı için sanatçıların kapısını çalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz seçimlerde CHP,Yıldız Tilbe'nin 'Kandıramazsın Beni' adlı şarkısına talip olmuş ama sanatçı şarkısının kullanılmasına izin vermemişti. Ayrıca 'Bana Bir Masal Anlat Baba' şarkısına da talip olan CHP, besteci Cengiz Onural'ın hayır cevabıyla karşılaştı.

Bora Duran'ın kapısını çaldılar

Gazeteci Hakan Uç olayı söyle anlattı;

  • "CHP'nin bu kez kapısını çaldığı sanatçı Bora Duran oldu. Popçunun son dönemde popüler olan 'Bana Doğru' adlı şarkısını isteyen parti yetkilileri, bu görüşmeden de eli boş döndü. İstediği hiçbir şarkıyı alamayan CHP için o zaman bir şarkı da benden gelsin: Ellerim bomboş, yüreğimde bir sızı."

Yıldız Tilbe toplumsal olaylara verdiği tepkiler ile dikkat çekiyor

Yeni Zelanda'nın ChristChurch kentindeki iki camiye, cuma namazı esnasında düzenlenen İslamofobik saldırı sonucunda 49 kişi şehit oldu. Olayla ilgili dünyada ve Türkiye'de sanat ve spor dünyasından da ünlü isimler tepkilerini sosyal medyadan dile getirdi. Bu isimlerden biride Yıldız Tilbe oldu. Tilbe sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Ayasofya'nın ibadete açılması konusunda çağrı yaptı. Tilbe ayrıca toplumda gerçekleşen birçok olaya tepki gösteriyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >