Seda'nın kulağındaki çipin dudak uçuklatan fiyatı!

Seda
Seda

O Ses Türkiye'de Yıldız Tilbe'nin jüri koltuğuna oturacağıyla gündem olan ünlü sanatçı Seda Sayan, ameliyat oldu. Ünlü ismin ameliyatla kulağına takılan çipin fiyatı ise, dudak uçuklatıyor.

TV programlarında sürekli kulaklık taktığı için işitme kaybı yaşayan Seda Sayan, ameliyat oldu. Kulağına çip takılan Sayan, “Yaşadığım şey mesleki deformasyon. Ama artık iyiyim” açıklamasında bulundu.

Ünlü sanatçı Seda Sayan, artık kulağında dışarıdan zor görülen minik bir çiple dolaşıyor.

''Mesleki deformasyon yaşamışım''

Önceki gün Etiler'de görüntülenen sanatçı, yaşadığı duyma kaybı nedeniyle bu yola başvurduğunu söyleyip ekledi: "Sorunumu hemen hallettiler. Çip görünmüyor bile" dedi.

Çipin değeri dudak uçuklattı!

O Ses Türkiye jüri koltuğuna oturacağı haberiyle gündem olan Sayan'ın kulağına ameliyatla takılan çipin değeri ise, 10 bin lira.

Tv8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'nin, bu sezon yayınlanacak bölümlerinde son jüri üyesi Seda Sayan oldu. Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşlarından biri olan Oğulcan Engin'in, bu değişimde etkili olduğu iddia edilse de, ünlü sanatçı durumdan memnun görünüyor. Seda Sayan'ın O Ses Türkiye ekibine dahil olmasından sonra ise, O Ses juri ekibi şöyle şekillendi: Hadise, Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Seda Sayan

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >