Selda Bağcan'dan Aleyna Tilki'ye destek: Benim dediğimi yapıyor

Usta sanatçı Selda Bağcan'dan, genç şarkıcı Aleyna Tilki'ye destek mesajı geldi.
Usta sanatçı Selda Bağcan'dan, genç şarkıcı Aleyna Tilki'ye destek mesajı geldi.

Türkiye'nin yeni müzik ve gençlik kanalı Milyon Tv'de her hafta ekranlara gelen "Festival Sohbetleri" programının bu haftaki konuğu Times dergisinin "Dünya Müziğinde Yaşayan Efsane ve Tarihi Kadın Şarkıcılar ve Rolling Stones Dergisi'nin "100 Yılın En İyi 100 Kadın Vokali" listelerinde kendine yer bulan efsane sanatçı Selda Bağcan oldu.

Usta sanatçı Selda Bağcan, katıldığı programda Aleyna Tilki için "İhtiras tramvayına binin ve asla inmeyin, bakın Aleyna benim dediğim gibi yapıyor" dedi.

"Aleyna Tilki benim dediğim gibi yapıyor"
Türkiye'nin yeni müzik ve gençlik kanalı Milyon Tv'de her hafta ekranlara gelen "Festival Sohbetleri" programının sunucusu Gizem Ertürk'ün sorularını yanıtlayan usta sanatçı Selda Bağcan, gençler için şu tavsiyelerde bulundu:"İhtiras tramvayına binin ve asla inmeyin, bakın Aleyna Tilki benim dediğim gibi yapıyor."
"Aleyna Tilki benim dediğim gibi yapıyor" Türkiye'nin yeni müzik ve gençlik kanalı Milyon Tv'de her hafta ekranlara gelen "Festival Sohbetleri" programının sunucusu Gizem Ertürk'ün sorularını yanıtlayan usta sanatçı Selda Bağcan, gençler için şu tavsiyelerde bulundu:"İhtiras tramvayına binin ve asla inmeyin, bakın Aleyna Tilki benim dediğim gibi yapıyor."
'40 Yılın 40 Şarkısı'
Çok yakında "40 Yılın 40 Şarkısı" albümünün ikincisinin geleceğini söyleyen Selda Bağcan, yine iki bölümden oluşacak albümün ilk bölümünde rock şarkılarının ikinci bölümünde ise sadece deyişlerin yer alacağını söyledi.
'40 Yılın 40 Şarkısı' Çok yakında "40 Yılın 40 Şarkısı" albümünün ikincisinin geleceğini söyleyen Selda Bağcan, yine iki bölümden oluşacak albümün ilk bölümünde rock şarkılarının ikinci bölümünde ise sadece deyişlerin yer alacağını söyledi.
Dünyanın dikkatini çekebildiğim için çok mutluyum
Yeni albümünün, ters köşe olacağını ve yine dünyayı şaşırtacağını söyleyen sanatçı; "Arkada 47 yıl var ve bu yılların çoğu yasaklarla geçti buna rağmen sesimle dünyanın dikkatini çekebildiğim için çok mutluyum" açıklamasında bulundu.
Dünyanın dikkatini çekebildiğim için çok mutluyum Yeni albümünün, ters köşe olacağını ve yine dünyayı şaşırtacağını söyleyen sanatçı; "Arkada 47 yıl var ve bu yılların çoğu yasaklarla geçti buna rağmen sesimle dünyanın dikkatini çekebildiğim için çok mutluyum" açıklamasında bulundu.
 "Eurovision'a Selda Bağcan gitsin"
Genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz yıl "Eurovision'a Selda Bağcan gitsin, Bağcan ile düet yaparım" sözleriyle gündem olmuştu.
"Eurovision'a Selda Bağcan gitsin" Genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz yıl "Eurovision'a Selda Bağcan gitsin, Bağcan ile düet yaparım" sözleriyle gündem olmuştu.
 "Emrah'ın anne, benim anne toplandık yemek" 
Aranjör Emrah Karaduman ile arası açılan genç popçu Aleyna Tilki, kırgınlığını sosyal medyada ağlayarak paylaştığı videoyla dile getirse de, ikilinin küslüğü uzun sürmedi. Emrah Karaduman, Aleyna Tilki'ye çiçek gönderince buzlar eridi. Çift, aileleriyle birlikte çıktıkları yemekte buzları erttti ve genç popçu hep birlikte yer aldıkları kareyi, "Emrah'ın anne, benim anne toplandık yemek" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.
"Emrah'ın anne, benim anne toplandık yemek" Aranjör Emrah Karaduman ile arası açılan genç popçu Aleyna Tilki, kırgınlığını sosyal medyada ağlayarak paylaştığı videoyla dile getirse de, ikilinin küslüğü uzun sürmedi. Emrah Karaduman, Aleyna Tilki'ye çiçek gönderince buzlar eridi. Çift, aileleriyle birlikte çıktıkları yemekte buzları erttti ve genç popçu hep birlikte yer aldıkları kareyi, "Emrah'ın anne, benim anne toplandık yemek" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >