Şempanze ressamın eserleri açık arttırmaya çıkacak

Lucy
Lucy

Polonya'da Lucy isimli şempanze ressamın eserleri görenleri büyülüyor. Şempanzenin yaptığı doğaçlama resimler, Yabani Şempanzeleri Koruma Vakfı yararına düzenlenecek açık arttırmayla satışa çıkacak.

Polonya'da içindeki sanatçı ruhu keşfedilen Lucy adındaki şempanzenin resimleri çok beğeniliyor. Yenilebilir boyalardan tablolar yapan şempanzenin resimleri Varşova'daki Prag Müzesi'nde sanatseverlerin görücüye çıktı.

Resimleri açık arttırmada
Yetenekli şempanzenin eserleri önümüzdeki günlerde Yabani Şempanzeleri Koruma Vakfı yararına düzenlenecek açık arttırmayla satışa çıkacak.
Resimleri açık arttırmada Yetenekli şempanzenin eserleri önümüzdeki günlerde Yabani Şempanzeleri Koruma Vakfı yararına düzenlenecek açık arttırmayla satışa çıkacak.
Doğaçlama resimler yapıyor 
Kadın elbiseleri giymeye, çanta taşımaya ve temizliğe büyük zaafı bulunan Varşova Hayvanat Bahçesi sakini 15 yaşındaki dişi şempanze Lucy, her gün işlerini bitirdikten sonra resim yapıyor.

  
Yetenekli şempanze ilk önce kendisi için özel olarak hazırlanan boyaların tadına bakıyor, ardından resim yapmaya başlıyor. Resim tutkusunu keşfetmesinde bakıcılarının da büyük rolü olan Lucy genelde doğaçlama resimler yapıyor.
Doğaçlama resimler yapıyor Kadın elbiseleri giymeye, çanta taşımaya ve temizliğe büyük zaafı bulunan Varşova Hayvanat Bahçesi sakini 15 yaşındaki dişi şempanze Lucy, her gün işlerini bitirdikten sonra resim yapıyor. Yetenekli şempanze ilk önce kendisi için özel olarak hazırlanan boyaların tadına bakıyor, ardından resim yapmaya başlıyor. Resim tutkusunu keşfetmesinde bakıcılarının da büyük rolü olan Lucy genelde doğaçlama resimler yapıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >