Sen Anlat Karadeniz'in yıldızı İrem Helvacıoğlu'na müthiş teklif

İrem Helvacıoğlu
İrem Helvacıoğlu

Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Nefes karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan oyuncuya iş teklifi yağıyor.

Sen Anlat Karadeniz yayınladınğı günlerde reytingleri alt üst ediyor. Dizinin başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu'nun canlandırdığı Nefes karakteri de çok seviliyor.

Teklif yağıyor

Başarılı oyuncu diziye başladıktan sonra birçok film ve reklam teklifi almaya başladı. Gelen teklifleri değerlendiren oyuncu bir giyim firması ile anlaştı. İrem Helvacıoğlu'nun reklam filminden alacağı konuşlan ücret 1 milyon 250 bin lira.

İrem Helvacıoğlu
İrem Helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu kimdir

İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 yılında Almanya'da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankara'lı olan oyuncu uzun yıllar Almanya'da kalmıştır.

İrem Helvacıoğlu, oyunculuğa ve tiyatroya olan ilgisi sayesinde Türkiye'ye dönüşünün ardından Müjdat Gezen Sanar Merkezinde Konservatuar eğitimi almıştır. Eğitimi tamamlamasının ardından oyunculuğa ilk adımı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi aslı dizi ile atmıştır. Buradaki performansından dolayı oldukça beğenilen güzel oyuncu ardından Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde de rol aldı. Helvacıoğlu,2016 yılında No: 309 dizisinde Pelin Su karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >