Serdar Ortaç'ı kullandığı ilaçlar yüzünden ülkeye sokmadılar

Serdar Ortaç.

Konser için Gürcistan'a giden Serdar Ortaç, MS hastalığı için kullandığı ilaçlar yüzünden ülkeye alınmadığını iddia etti. Havaalanı girişinde kontrolden geçerken üzerine aranan ünlü sanatçı, o anların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Serdar Ortaç, dün lüks bir otelde konser vermek için gittiği Gürcistan'a alınmadı. Uzun süredir MS hastalığıyla mücadele eden ünlü sanatçı, yanında taşıdığı ilaçlar yüzünden gümrük görevlileri tarafından kötü davranıldığını ve neredeyse ülkeye alınmayacağını ifade etti.

Serdar Ortaç'ın Gürcistanlı yetkililer tarafından ülkeye alınmadığı o anın görüntüleri


''Üstümü soydular''

Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından yaşadığı zor anları takipçileriyle paylaştı. Ortaç yaptığı paylaşımda ''Gürcistan'a geliyorsanız, beni seviyorsanız, eğer bir parça seviyorsanız adım atmayın bu ülkeye'' dedi.

Serdar Ortaç'ın Gürcistan'a alınmaması üzerine yaptığı ve bir süre sonra sildiği o paylaşım.
Serdar Ortaç'ın Gürcistan'a alınmaması üzerine yaptığı ve bir süre sonra sildiği o paylaşım.

Havaalanı girişinde sıkıntılı anlar yaşayan Ortaç, sosyal medya hesabından takipçilerine dert yandı. Ortaç,

  • "Bir daha Gürcistan'a gelmem dediğim için bana kızmışlar.kardeşim, havaalanına iner inmez odaya sokup üstümü soydular,ben de sinirden Bir daha gelmem buraya dedim. Hata bende,ne diye konser veriyorsun, otur evinde emekliye ayrıl. İlaçlarıma da el koydular, şimdi ilaçlarımı da içemiyorum ve hala buradayım, bir de konsere çıkacağım, şimdi ben sinirlenmiyim kim sinirlensin? Ben MS hastasıyım, 24 saat ilaçlarım yanımda, reçeteleri raporları her şeyi yanımda, ona rağmen böyle olunca kızdım, ama biraz düşününce diyorum ki, elbette Gürcistan'ın suçu yok, benim aptallığım, keşke İstanbul'da ilaçlarımı içip buraya ilaçsız gelseydim" notunu paylaştı.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >