Serdar Ortaç'ın adıyla milleti dolandırdılar

Serdar Ortaç'ın adını dolandırıcılığa karıştırdılar.
Serdar Ortaç'ın adını dolandırıcılığa karıştırdılar.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın adı dolandırılma olayına karıştı. Yurt dışı kaynaklı bir şirketin, Ortaç'ın adını kullanarak var olmayan bir projeden daire sattığı ve binlerce kişiyi mağdur ettiği öne sürüldü. Mağdur edilenlerden birisinin mahkemeye başvurmasıyla olay patlak verdi. Şarkıcı bir süredir eşi Chloe Loughnan ile ilgili haberlerle gündeme geliyordu.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç son zamanlarda oldukça gündemde. En son eşi Chloe Loughnan'ın geçirdiği trafik kazası ve evliliğindeki sorunlarla gündeme gelen şarkıcı ağabeyi hastaneye kaldırılınca büyük şok yaşamıştı. Ortaç'ın kardeşiH1N1 virüsüne yakalanmıştı. Ünlü şarkıcı bu sefer dolandırılma haberleriyle gündemde.

Eşi reklam yüzü

Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'ın reklam yüzü olduğu konut projesinden daire alan iş insanı Atilla Cingöz, dolandırıldığını söyleyerek savcılığa başvurdu. İş insanı, ABD Florida'da yapılacağı söylenen lüks sitenin inşaatının hala başlamadığını belirtti. Cingöz, ifadesinde şunları söyledi: "Breeze de Mar adlı proje, gerçekte mevcut değil. Reklamlarda Serdar Ortaç gibi ünlüleri kullanarak büyük çaplı bir dolandırıcılık yapıyorlar." Olayla ilgili soruşturma açan savcılık, takipsizlik kararı verildi.

Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan son zamanlarda ayrılık iddialarıyla gündeme geliyor.
Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan son zamanlarda ayrılık iddialarıyla gündeme geliyor.

Kullandığı ilaçlar yüzünden Gürcistan'a alınmamıştı

Serdar Ortaç, lüks bir otelde konser vermek için gittiği Gürcistan'a alınmadı. Uzun süredir MS hastalığıyla mücadele eden ünlü sanatçı, yanında taşıdığı ilaçlar yüzünden gümrük görevlileri tarafından kötü davranıldığını ve neredeyse ülkeye alınmayacağını ifade etmişti. Devamını okumanız için haberi aşağı bırakıyorum.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >