Serdar Ortaç'ın ölümden dönen eşi Chloe Loughnan'ın kazadan sonra ilk fotoğrafı ortaya çıktı

Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan
Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, iş için gittiği Miami'de trafik kaza geçirdi. Miami'de motordan düşen Chloe'nin burnu kırıldı ve kolunda kırıklar tespit edildi. 7 gün hastanede yatan Loughnan'ın tedavisi devam ediyor.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, iş için gittiği Miami'de trafik kaza geçirdi. Miami'de motordan düşen Chloe'nin durumunu hakkında bilgi veren Serdar Ortaç, şunlar söyledi:

"Motorun arkasında oturuyormuş. Arkadaşı bir burun kırığı ile atlattı; ama Chloe'nin sol kolunda kırık, sağ kolunda çatlaklar var. Dizinde de ezilmeler oluşmuş. Annesi yanında ben de gideceğim."

Tedavisi devam ediyor

                                    Geçtiğimiz hafta bir arkadaşıyla kiraladığı motosikletle talihsiz bir kaza geçiren Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, 7 gün boyunca hastanede tedavi oldu. Motosiklet kazası sonucu vücudunun bazı bölümlerinde kırık ve çatlaklar olan Loughnan'ın tedavisi hala devam ediyor.
Tedavisi devam ediyor Geçtiğimiz hafta bir arkadaşıyla kiraladığı motosikletle talihsiz bir kaza geçiren Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, 7 gün boyunca hastanede tedavi oldu. Motosiklet kazası sonucu vücudunun bazı bölümlerinde kırık ve çatlaklar olan Loughnan'ın tedavisi hala devam ediyor.
Başkonsolos da ziyaretine gitti

                                    Geçtiğimiz gün taburcu olan Chloe, ünlü isim Süreyya Yalçın ve eşi Ozan Baran'ın Miami'deki evinde kalıyor. Tedavi sürecine devam eden Chloe Loughnan'ı, Miami Başkonsolosu Burç Ceylan ve eşi Asli Ceylan da ziyaret etti.
Başkonsolos da ziyaretine gitti Geçtiğimiz gün taburcu olan Chloe, ünlü isim Süreyya Yalçın ve eşi Ozan Baran'ın Miami'deki evinde kalıyor. Tedavi sürecine devam eden Chloe Loughnan'ı, Miami Başkonsolosu Burç Ceylan ve eşi Asli Ceylan da ziyaret etti.
Alçı 6 hafta sonra çıkacak

                                    İki kolu ve parmakları kırık olan Chloe Loughnan'ın kolunda bulunan alçının yaklaşık olarak 6 hafta sonra çıkacağı bilgisine ulaşıldı.
Alçı 6 hafta sonra çıkacak İki kolu ve parmakları kırık olan Chloe Loughnan'ın kolunda bulunan alçının yaklaşık olarak 6 hafta sonra çıkacağı bilgisine ulaşıldı.
2016'da da kaza geçirmişti! 

                                    Chloe 2016 yılında iş için gittiği Miami'de bir kaza daha geçirmişti. Kaldırımda yürürken dengesi kaybedip yere düşen Chloe'nin yüzünde çizikler oluşmuş ve iş göremez raporu almıştı
2016'da da kaza geçirmişti! Chloe 2016 yılında iş için gittiği Miami'de bir kaza daha geçirmişti. Kaldırımda yürürken dengesi kaybedip yere düşen Chloe'nin yüzünde çizikler oluşmuş ve iş göremez raporu almıştı
Boşanma dedikodularına son noktayı koydular

                                    Serdar Ortaç'ın ölümden dönen eşini ziyarete gitmemesi ise, boşanma dedikodularının çıkmasına neden olmuştu; ancak ünlü çift, boşanma iddialarına açıklama yaparak son noktayı koydu.
Boşanma dedikodularına son noktayı koydular Serdar Ortaç'ın ölümden dönen eşini ziyarete gitmemesi ise, boşanma dedikodularının çıkmasına neden olmuştu; ancak ünlü çift, boşanma iddialarına açıklama yaparak son noktayı koydu.
Ortaç'ın tedavisi de devam ediyor

                                    Serdar Ortaç bu süreçte kendi sağlığı için de varını yoğunu ortaya koyuyor. 2014 yılında MS hastalığına yakalanarak uzun süre sıkıntılı günler geçiren, hatta bu hastalık yüzünden yataklara düşen Ortaç, geçtiğimiz günlerde hastalıkla ilgili herhangi bir sorun kalmadığını açıklamıştı. Ancak; iddialara göre tedavisine devam eden 47 yaşındaki şarkıcı, sağlığına kavuşmak için yurt dışından özel bir ilaç getirtiyor.
Tedavisine iğneyle devam eden Ortaç, 40 bin lira değerindeki ilacı her ay yurt dışından sipariş ettiği söyleniyor. Yılda 480 bin lirayı ilacı için harcayan ünlü şarkıcının tedavisini aksattığı takdirde, yürümekte zorlandığı da iddialar arasında yer alıyor.
Ortaç'ın tedavisi de devam ediyor Serdar Ortaç bu süreçte kendi sağlığı için de varını yoğunu ortaya koyuyor. 2014 yılında MS hastalığına yakalanarak uzun süre sıkıntılı günler geçiren, hatta bu hastalık yüzünden yataklara düşen Ortaç, geçtiğimiz günlerde hastalıkla ilgili herhangi bir sorun kalmadığını açıklamıştı. Ancak; iddialara göre tedavisine devam eden 47 yaşındaki şarkıcı, sağlığına kavuşmak için yurt dışından özel bir ilaç getirtiyor. Tedavisine iğneyle devam eden Ortaç, 40 bin lira değerindeki ilacı her ay yurt dışından sipariş ettiği söyleniyor. Yılda 480 bin lirayı ilacı için harcayan ünlü şarkıcının tedavisini aksattığı takdirde, yürümekte zorlandığı da iddialar arasında yer alıyor.
"Bir Türk eşiyim ve bu ülkenin nimetlerinden faydalanıyorum"

                                    Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'ın İrlandalı eşi Chloe Loughnan, son olarak takdir toplayan Türk Lirası açıklaması ile gündem olmuştu. Chloe, iş anlaşmalarını Dolar ya da Euro üzerinden değil; Türk Lirası üzerinden yapacağını açıklamıştı. "Bundan böyle tüm anlaşmalarımı Dolar ve Euro değil, Türk Lirası üzerinden yapacağım. Bir Türk'ün eşiyim. Bu ülkenin nimetlerinden faydalanıyorum.Yatırımlarımı da bu topraklara yapıyorum. Bir Türk eşiyim ve bu ülkenin nimetlerinden faydalanıyorum."
"Bir Türk eşiyim ve bu ülkenin nimetlerinden faydalanıyorum" Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'ın İrlandalı eşi Chloe Loughnan, son olarak takdir toplayan Türk Lirası açıklaması ile gündem olmuştu. Chloe, iş anlaşmalarını Dolar ya da Euro üzerinden değil; Türk Lirası üzerinden yapacağını açıklamıştı. "Bundan böyle tüm anlaşmalarımı Dolar ve Euro değil, Türk Lirası üzerinden yapacağım. Bir Türk'ün eşiyim. Bu ülkenin nimetlerinden faydalanıyorum.Yatırımlarımı da bu topraklara yapıyorum. Bir Türk eşiyim ve bu ülkenin nimetlerinden faydalanıyorum."
Meryem Uzerli'den de destek gelmişti

                                    Türk lirasına bir destek ise, Almanya'dan Türkiye'ye gelen başarılı oyuncu Meryem Uzerli'den gelmişti. 2011 yılında Almanya'dan Türkiye'ye gelen genç oyuncu Meryem Uzerli, sözleşmelerini Euro üzerinden yapıyordu. Başarılı oyuncu, kur piyasasındaki oynamalardan sonra tarifesinde değişikliğe gitti ve TL'ye geçiş yapan ünlü isimler arasında yer aldı. Uzerli, dizilerden bölüm başına 50 bin TL kazanıyor.


Türkiye'de yaşayan çoğu yabancı, dolar bozdururken dünyada pek çok kişi altın ve dövizini Türkiye elçiliklerine götürdü. Yaşanan olaylara tepkisiz kalmayan pek çok oyuncu ise, dolar üzerinden yaptığı anlaşmaları TL'ye çevirdi.
Meryem Uzerli'den de destek gelmişti Türk lirasına bir destek ise, Almanya'dan Türkiye'ye gelen başarılı oyuncu Meryem Uzerli'den gelmişti. 2011 yılında Almanya'dan Türkiye'ye gelen genç oyuncu Meryem Uzerli, sözleşmelerini Euro üzerinden yapıyordu. Başarılı oyuncu, kur piyasasındaki oynamalardan sonra tarifesinde değişikliğe gitti ve TL'ye geçiş yapan ünlü isimler arasında yer aldı. Uzerli, dizilerden bölüm başına 50 bin TL kazanıyor. Türkiye'de yaşayan çoğu yabancı, dolar bozdururken dünyada pek çok kişi altın ve dövizini Türkiye elçiliklerine götürdü. Yaşanan olaylara tepkisiz kalmayan pek çok oyuncu ise, dolar üzerinden yaptığı anlaşmaları TL'ye çevirdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >