Seren Serengil dördüncü kez bebeğini kaybetti: Oyuncak bebekle uyudu

Seren Serengil.
Seren Serengil.

Eşi Yaşar İpek ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen ve 6 haftalık hamileyken düşük yapan Seren Serengil'in oyuncak bebekle uyurken çekilen fotoğrafı sosyal medyadan paylaşıldı. Dördüncü kez düşük yapan Serengil bebeğini kaybettiğini, ''Sana sahip olabilmek için ne mücadeleler verdim ben ama seni daha fazla koruyamadım" sözleriyle duyurmuştu.

Eşi Yaşar İpek ile yaşadığı sorunlar yüzünden zor günler geçiren Seren Serengil 6 haftalık bebeğini kaybetti. Dördüncü kez düşük yapan Serengil'in dün gece yanında olan arkadaşı oyuncak bebekle uyurken fotoğrafını paylaştı.

Oyuncak bebekle uyudu

Seren Serengil, dördüncü kez düşük yaparak bebeğini kaybetti. Hayata bebeğiyle tutunduğunu söyleyen Serengil, düşük yaptığını öğrenince gözyaşlarına boğuldu.

Serengil'in yanında olan bir arkadaşı ise onun gece bir oyuncak bebekle uyurken fotoğrafı paylaştı.

Seren Serengil'in oyuncak bebekle uyurken paylaşılan fotoğrafı
Seren Serengil'in oyuncak bebekle uyurken paylaşılan fotoğrafı

Bebeğine veda etti

Bebeğini kaybeden Seren Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Güzel bebeğim dayanamadın bu kadar küfre, hakarete, zulme, iftiraya. 'İstenmediğim yerde kalmam.' dedin gururlu kızım.. Kızım diyorum çünkü hep öyle hissettim. İlk günden beri beraber mücadele ettik ama bu kadar kötülüğe senin minicik kalbin dayanamadı. Sana sahip olabilmek için ne mücadeleler verdim ben ama seni daha fazla koruyamadım" ifadelerini kullanarak bebeğine veda etti.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >