Serenay Sarıkaya: Her şeyin gerektiği gibi ilerlediğine inanıyorum

Serenay Sarıkaya, dijital platformda yayınlanan bir dizide rol almıştı.
Serenay Sarıkaya, dijital platformda yayınlanan bir dizide rol almıştı.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, son günlerde Alice Müzikali ile adından sıkça söz ettiriyor. Uzun zamandır ekranlarda yer almayan oyuncu, çıkacağı tatil öncesi kendisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Sarıkaya, ''Her şeyin gerektiği gibi ilerlediğine inanıyorum'' diyerek her zaman içine döndüğünü söyledi.

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya uzun zamandır bir projede yer alarak ekranlarda gözükmüyor. Alice Müzikali'nde oynayan ve oldukça beğeni kazanan Sarıkaya, verdiği bir röportajda kendisiyle ilgili soruları cevapladı.

'İçime dönüyorum'

Bir derginin fotoğraf çekiminde kendisiyle ilgili sorulara cevap veren Serenay Sarıkaya,

''Her şeyin hızından o kadar çok korktum, her saniyenin ve anın tadını o kadar çıkartmak istedim ki, öyle bir savunma mekanizması geliştirmiş olabilirim. İçime dönüp, sakin kalarak her şeyin gerektiği gibi ilerlediğine inanıyorum'' diyerek cevap verdi.

Serenay Sarıkaya, şu sıralar bir müzikalde oynuyor.
Serenay Sarıkaya, şu sıralar bir müzikalde oynuyor.

Tatile gidiyor

ABD’ye gideceğini söyleyen Sarıkaya ''Çok sevdiğim arkadaş grubumla New York’ta olacağız. Dolu dolu bir seyahat planladılar. Kendimi onlara teslim ettim. Müzikalde 2.5 haftalık bir aramız olacak. O süre zarfında gidip, tatilin tadını çıkarmak istiyorum'' dedi.

Serenay Sarıkaya uzun süredir ekranlarda yer almıyor.
Serenay Sarıkaya uzun süredir ekranlarda yer almıyor.

Doğru proje

Kamera karşısında olmayı özlediğini de belirten 27 yaşındaki oyuncu, ''Doğru proje geldiğinde onu hissedeceğimden eminim. Beni bulacağına inanıyorum'' açıklamasını yaptı. Sarıkaya, Medcezir'de Çağatay Ulusoy ile oldukça başarılı bir performans sergileyerek akıllara kazınmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >