Sertab Erener'den günümüz Pop müzik şarkılarına ağır sözler

Demet Akalın ve Sertab Erener
Demet Akalın ve Sertab Erener

Ünlü sanatçı Sertab Erener, günümüz Pop müziği hakkında ağır sözler kullandı. Erener'in bu sözlerine Demet Akalın'dan tepki geldi.

Sertab Erener, Bodrum Antik Tiyatro'da vermiş olduğu konser sırasında, "Atarlı giderli saçma şarkıları midem kaldırmıyor. Aralarında bazı kadın popçular var ki, insanlar daima kötü olsun istiyor" diyerek meslektaşlarını kızdıracak açıklamalarda bulunmuştu.

Erener, "Şimdiki şarkıların içi bomboş. Aralarında bazı kadın popçular var ki, insanlar daima kötü olsun istiyor. Şarkıları bu yönde. 1990'larda romantizm, şiirsellik, güzel duygular vardı" yorumlarında da bulunmuştu.

Bu ifadeler, bir kesim tarafından Pop müzikte birbirlerine rakip olarak gösterilen Demet Akalın ve Hande Yener'e söylendi olarak algılandı.

Sertab Erener ve Demet Akalın
Sertab Erener ve Demet Akalın

Konuyu işleyen 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak, "Sertab Erener, çok ikonik ve başka bir yerde duruyor. Bu sözleri benim için söylemediğine inanıyorum. Sektörde herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Atarlı şarkılar denildiği zaman Sezen Aksu da yaptı kendisi de yaptı. Atarlı şarkı olmayacaksa mutsuz insanların şarkılarını kim yapacak? Herkesi kendi işine gücüne baksın. Piyasadaki şarkılar için diyordur o açık hava konserleri yapsın biz kulüplerde. O atarlı şarkılar beni 22 yıldır ayakta tutuyor" ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >