Sevenleri üzülecek! Star Tv'nin iddialı dizisi final yapıyor

Börü

Börü, ‘Mahşerin Ayak Sesleri’ ile bu akşam son kez ekranlarda olacak.

Altı bölümlük Börü, sinema filmi öncesi televizyonda yayınlanacak son bölümünün fragmanını yayınladı. Çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkan Börü, 6. bölümü ‘Mahşerin Ayak Sesleri’ ile bu akşam son kez ekranlarda olacak.

Son bölümde neler yaşandı?

                                    Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Ozan Ağaç, Bedii Akın, Gürol Tonbul, Tan Altay, Melis Hacic gibi isimlerin rol aldığı Börü’nün son bölümünde yaşanan gelişmeler şöyle: Karanlığın artarak her yeri sardığı 2016 bahar aylarında, Kemal kendi ele aldığı gizli bir görevle tim içindeki gerilimi arttıracaktır. Efsanevi komutan Osman Alan'ın bildiği şeyler sır düğümlerini çözebilecek bilgilerdir ancak içeriden ve dışarıdan artan baskı BÖRÜ'ye her aşamada engel olmaya çalışmaktadır. Devlet mühimmatına yapılan yabancı kökenli bir saldırı ise tüm planları alt üst edecektir.
Son bölümde neler yaşandı? Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Ozan Ağaç, Bedii Akın, Gürol Tonbul, Tan Altay, Melis Hacic gibi isimlerin rol aldığı Börü’nün son bölümünde yaşanan gelişmeler şöyle: Karanlığın artarak her yeri sardığı 2016 bahar aylarında, Kemal kendi ele aldığı gizli bir görevle tim içindeki gerilimi arttıracaktır. Efsanevi komutan Osman Alan'ın bildiği şeyler sır düğümlerini çözebilecek bilgilerdir ancak içeriden ve dışarıdan artan baskı BÖRÜ'ye her aşamada engel olmaya çalışmaktadır. Devlet mühimmatına yapılan yabancı kökenli bir saldırı ise tüm planları alt üst edecektir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >