Sıcaklara dayanamayan Ebru Gündeş, 750 bin TL'sini yaktı

Ebru Gündeş
Ebru Gündeş

Dubai'den kendisine 750 bin TL'lik bir daire satın alan şarkıcı Ebru Gündeş, aşırı sıcaklara dayanamayıp bulunduğu yeri terk etti. Gündeş'in bir daha aynı daireye gelmeyi düşünmediği belirtildi.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, yaz mevsimini geçirmek için Dubai Marina'da bulunan lüks bir rezidanstan daire kiralamıştı. Bir yıllık 750 bin lira olan kira ücretini peşin olarak ödeyen şarkıcı, Dubai’nin sıcaklarından bunalarak tüm yazı geçirmeyi planladığı daireden apar topar ayrılıp Türkiye'ye dönmüş.

Yıllığına 750 bin lira ödediği dairenin sıcaklığı 50 dereceye ulaşmış. Ünlü şarkıcının, bir yıllık peşin ödediği daireye bir daha gitmeyi düşünmüyormuş.

Ebru Gündeş kimdir?

Ebru Gündeş
Ebru Gündeş

12 Ekim 1974 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Gaziantep’lidir. Bir dönem konfeksiyon işçiliği yapmıştır. Neşe Demirkat ile tanıştıktan sonra hayatında önemli değişiklikler olmaya başladı. Emel Sayın’a vokalistlik yaptı. 1993 yılında ilk albümü, 1994 yılında ikinci albümünü piyasaya sürdü. İkinci albümüyle, 1. Kral TV Video Müzik Ödülleri´nde 'En İyi Kadın TSM Sanatçısı' ödülünü aldı. Fraklı dönemlerde Popstar ve O Ses Türkiye yarışmalarında jüri üyeliği yaptı. Bir kız çocuğu annesidir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >
KAYNAK / POSTA