Sıla Gençoğlu, gündem olan görüntüleri hakkında ilk kez konuştu

Avukatıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na giden Sıla, Ahmet Kural’a karşı üç ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
Avukatıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na giden Sıla, Ahmet Kural’a karşı üç ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

'Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu' açıklamasında bulunan ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, Ahmet Kural hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü isimlerin arasında devam eden davada ortaya çıkan yeni görüntülerde, şarkıcının vücudunda darp izlerinin görülmediği iddia edildi.

Şarkıcı Sıla ile Ahmet Kural arasında devam eden 'Şiddet Davası'nda ortaya çıkan yeni görüntülerde şarkıcının vücudunda darp izlerinin görülmediği iddia edildi. Şiddet gördüğünü iddia ettiği günden 18 saat sonra şarkı söylerken görüntüleri çıkan Sıla, olay hakkında yazar Nagehan Alçı'ya açıklama yaparak "Ben orada ağıt yakıyordum" dedi.

Sıla'nın olay sonrası görüntülerini paylaşan Kanal D habere ateş püsküren Habertürk yazarı Nagehan Alçı, görüntülerden sonra Sıla'ya ulaştı.

Alçı'nın "Yazıklar olsun sana Kanal D Haber!" başlıklı yazısı şöyle:

Sıla'ya 'Nedir bu görüntüler?' diye sorunca şunları söyledi:

  • "Olayın ertesi günü berbat bir ruh halindeyim. Arkadaşlar beni teselli etmek için geliyor, gidiyor. Psikiyatrist Cem Mumcu 2 yıl boyunca benim psikolojik danışmanlığımı yaptı. Daha sonra ahbap olduk. O akşam da hem dertleşmek hem de muayene olmak için Cem'i de davet etmiştim. Zaten görüntülerde yanımda var. Bir ara o akşamdan anları story (hikaye) olarak koymuş. Sonra hemen sildi ama herhalde oradan almışlar."
"Ben orada ağıt yakıyorum"
"Ben şarkıcıyım. Bir şarkıcı iyi gününde de, kötü gününde de şarkı söyler. Anadolu kadınları ağıt yakmazlar mı? Ben de orada ağıt yakıyorum."
"Ben orada ağıt yakıyorum" "Ben şarkıcıyım. Bir şarkıcı iyi gününde de, kötü gününde de şarkı söyler. Anadolu kadınları ağıt yakmazlar mı? Ben de orada ağıt yakıyorum."
"Yazıklar olsun inşallah!"
Sıla'nın hatırlattığı bu nokta çok önemli. Açın bakın görüntülere… "Yazıklar olsun sana!", "Yazıklar olsun inşallah!", "Bu aşktan hayır yok" diye haykırıyor. Yani o görüntülerde eğlenen bir kadın yok, feryat eden bir kadın var. Morluklar meselesine gelince… Orada da yayınlanan kısımda buzlama yapıldığını söyledi Sıla. Zaten bulanık, pek bir şey görmek mümkün değil.
"Yazıklar olsun inşallah!" Sıla'nın hatırlattığı bu nokta çok önemli. Açın bakın görüntülere… "Yazıklar olsun sana!", "Yazıklar olsun inşallah!", "Bu aşktan hayır yok" diye haykırıyor. Yani o görüntülerde eğlenen bir kadın yok, feryat eden bir kadın var. Morluklar meselesine gelince… Orada da yayınlanan kısımda buzlama yapıldığını söyledi Sıla. Zaten bulanık, pek bir şey görmek mümkün değil.
2 farklı kareyle olayı özetledi
"Sizinle bunu daha net göreceğiniz 2 fotoğraf paylaşıyorum."
2 farklı kareyle olayı özetledi "Sizinle bunu daha net göreceğiniz 2 fotoğraf paylaşıyorum."
"Bu haber kadına şiddete teşvik ediyor"
"Bu haber hem kadına karşı şiddeti desteklemesi, hatta teşvik etmesi hem de tahrif edilmiş görüntüler üzerine uydurma hikaye yazılması ile iletişim fakültelerinde okutulmayı hak ediyor."
"Bu haber kadına şiddete teşvik ediyor" "Bu haber hem kadına karşı şiddeti desteklemesi, hatta teşvik etmesi hem de tahrif edilmiş görüntüler üzerine uydurma hikaye yazılması ile iletişim fakültelerinde okutulmayı hak ediyor."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >