Sinemaseverler hazır mısınız? Bu hafta 10 yeni film vizyonda

Sinema severlere müjdeli yaz haberi; bu hafta 10 film vizyona giriyor.
Sinema severlere müjdeli yaz haberi; bu hafta 10 film vizyona giriyor.

Yazın tatile gidecek kadar uzun izinleri olmayanlar için sinema ideal bir alternatif oluşturuyor. Başarılı yapımların vizyona girmesiyle birlikte sinema keyfini ikiye katlamakta mümkün. Bu hafta Türkiye'deki sinema salonlarında 3'ü yerli olmak üzere 10 film vizyona girecek. Ailenizle veya kafa dinlemek istiyorsanız tek başınıza gidebileceğiniz bu 10 filmi detaylarıyla birlikte derledik.

Yaz aylarında tatile gidemeyen ve iş yoğunluğundan dolayı uzun süreli izinlere vakit bulamayanlar için sinema ideal bir fırsat. Ailenizle birlikte geç kararan havayı da fırsat bilip 2 film birden izleyebilirsiniz.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 10 film vizyona girecek.

Oyuncak Hikayesi 4

                                    
                                    
                                    Josh Cooley'nin yönettiği haftanın animasyon filmi Oyuncak Hikayesi 4, Woody ve arkadaşlarının, aralarına Forky adında yeni bir oyuncağın katılmasıyla atıldıkları maceraları konu ediniyor.
Oyuncak Hikayesi 4 Josh Cooley'nin yönettiği haftanın animasyon filmi Oyuncak Hikayesi 4, Woody ve arkadaşlarının, aralarına Forky adında yeni bir oyuncağın katılmasıyla atıldıkları maceraları konu ediniyor.
Bahtsız Bedri

                                    
                                    
                                    Fatih Mehmet Karakuş'un yönettiği Bahtsız Bedri, Bedri ve Kazım adındaki iki kafadarın başından geçen olaylar etrafında dönüyor.Komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Adem Sincar, Bülent Erhan, Şevki Özcan, Ali Tutal, Ercan Aydın, Yavuz Karakaş, Cemil Uçar, Esin Civangil gibi isimler yer alıyor.
Bahtsız Bedri Fatih Mehmet Karakuş'un yönettiği Bahtsız Bedri, Bedri ve Kazım adındaki iki kafadarın başından geçen olaylar etrafında dönüyor.Komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Adem Sincar, Bülent Erhan, Şevki Özcan, Ali Tutal, Ercan Aydın, Yavuz Karakaş, Cemil Uçar, Esin Civangil gibi isimler yer alıyor.
Kalpten Gerdanlık

                                    
                                    
                                    Kalpten Gerdanlık; insan kalbi kullanarak yapacağı bir gerdanlık için cinayetler işlemeye başlayan ünlü bir takı tasarımcısının öldürdüğü her kurbanıyla geçmişe dayanan dolaylı ilişkilerini de ele alıyor.
Kalpten Gerdanlık Kalpten Gerdanlık; insan kalbi kullanarak yapacağı bir gerdanlık için cinayetler işlemeye başlayan ünlü bir takı tasarımcısının öldürdüğü her kurbanıyla geçmişe dayanan dolaylı ilişkilerini de ele alıyor.
Güller

                                    
                                    
                                    Mehmet Gün'ün yönettiği "Güller", 28 Şubat döneminin bir köyde nasıl yaşandığını, 12 yaşındaki Ali Osman'ın gözünden aktarmaya çalışıyor.
Senaryosunu Murat Bozkurt, Serdar Arslan ve Ercan Ergenekon'un yazdığı filmde Emirhan Can Ala, İbrahim Kalkan, Nail Demir, Deniz Oral ve Zeynep Aytek Metin rol aldı.
Güller Mehmet Gün'ün yönettiği "Güller", 28 Şubat döneminin bir köyde nasıl yaşandığını, 12 yaşındaki Ali Osman'ın gözünden aktarmaya çalışıyor. Senaryosunu Murat Bozkurt, Serdar Arslan ve Ercan Ergenekon'un yazdığı filmde Emirhan Can Ala, İbrahim Kalkan, Nail Demir, Deniz Oral ve Zeynep Aytek Metin rol aldı.
13. Cuma

                                    
                                    
                                    Justin Price'ın yönettiği; Lisa May, Melissa Vega, Victoria Valdez ve Deanna Grace Congo'nun oynadığı haftanın bir diğer yabancı korku filmi 13. Cuma, şeytani bir varlığın bir grup arkadaşa musallat olmasını anlatıyor.
13. Cuma Justin Price'ın yönettiği; Lisa May, Melissa Vega, Victoria Valdez ve Deanna Grace Congo'nun oynadığı haftanın bir diğer yabancı korku filmi 13. Cuma, şeytani bir varlığın bir grup arkadaşa musallat olmasını anlatıyor.
Katil Bebek Geri Döndü

                                    
                                    
                                    Bir devam filmi olan Katil Bebek Geri Döndü, bir oyuncak bebeğin hediye olarak bırakıldığı kadının hayatını kabusa çevirmesini konu ediniyor.
Katil Bebek Geri Döndü Bir devam filmi olan Katil Bebek Geri Döndü, bir oyuncak bebeğin hediye olarak bırakıldığı kadının hayatını kabusa çevirmesini konu ediniyor.
Yazlık Ev 

                                    
                                    
                                    Yazlık Ev, ailesinin yazlık evine tatile gelen ve hayatını yoluna koymaya çalışan bir kadının hikayesine odaklanıyor.
İtalyan asıllı Fransız sinema oyuncusu Valeria Bruni Tedeschi'nin yönetmenliğini üstlenip başrolünde oynadığı filminde Pierre Arditi, Valeria Golino, Noemie Lvovsky ve Yolande Moreau gibi isimler de rol aldı.
Yazlık Ev Yazlık Ev, ailesinin yazlık evine tatile gelen ve hayatını yoluna koymaya çalışan bir kadının hikayesine odaklanıyor. İtalyan asıllı Fransız sinema oyuncusu Valeria Bruni Tedeschi'nin yönetmenliğini üstlenip başrolünde oynadığı filminde Pierre Arditi, Valeria Golino, Noemie Lvovsky ve Yolande Moreau gibi isimler de rol aldı.
Hotel Mumbai

                                    
                                    
                                    Anthony Maras yönetmenliğindeki "Hotel Mumbai", Hindistan'ın finans ve eğlence başkenti olan Mumbai'de yaşanan gerçek olaylardan beyazperdeye uyarlandı.
Hotel Mumbai Anthony Maras yönetmenliğindeki "Hotel Mumbai", Hindistan'ın finans ve eğlence başkenti olan Mumbai'de yaşanan gerçek olaylardan beyazperdeye uyarlandı.
Beyaz Karga 

                                    
                                    
                                    Rudolf Nureyev'in Sibirya'da bir trendeki doğumuyla başlayan film; ünlü baletin eğitim aldığı gençlik yıllarına değinerek 1961'de Paris Le Bourget havaalanında Sovyetler'den Batı'ya ilticasına kadar yaşamını ele alıyor. İngiltere yapımı filmin başrollerinde Oleg Ivenko, Ralph Fiennes, Louis Hofmann, Adele Exarchopoulos, Sergei Polunin, Olivier Rabourdin, Raphael Personnaz, Chulpan Khamatova ve Zach Avery oynuyor. Film 21 Haziran Cuma günü vizyona girecek.
Beyaz Karga Rudolf Nureyev'in Sibirya'da bir trendeki doğumuyla başlayan film; ünlü baletin eğitim aldığı gençlik yıllarına değinerek 1961'de Paris Le Bourget havaalanında Sovyetler'den Batı'ya ilticasına kadar yaşamını ele alıyor. İngiltere yapımı filmin başrollerinde Oleg Ivenko, Ralph Fiennes, Louis Hofmann, Adele Exarchopoulos, Sergei Polunin, Olivier Rabourdin, Raphael Personnaz, Chulpan Khamatova ve Zach Avery oynuyor. Film 21 Haziran Cuma günü vizyona girecek.
Anna

                                    
                                    
                                    Gerilim ve aksiyon filmi Anna,  Sasha Lus, Helen Mirren, Luke Evans, Cillian Murphy, Lera Abova, Alexander Petrov ve Nikita Pavlenko gibi oyuncuları buluşturuyor. Anna 21 Haziran Cuma günü izleyici ile buluşacak.
Anna Gerilim ve aksiyon filmi Anna, Sasha Lus, Helen Mirren, Luke Evans, Cillian Murphy, Lera Abova, Alexander Petrov ve Nikita Pavlenko gibi oyuncuları buluşturuyor. Anna 21 Haziran Cuma günü izleyici ile buluşacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >