Sinemada bereketli hafta: 10 film birden vizyona girdi

Murat Boz hayranlarının heyecanla beklediği "Dönerse Senindir" ile beraber bu hafta 5'i yerli toplamda 10 film vizyona girecek.





Kaçış
Kenan Kavut'un senaryosunu kaleme alıp yönettiği filmde Ali Suliman, Jale Arıkan, Muhammed Cangören ile Mustafa Avkıran oynuyor.

Dram türündeki film özetle şöyle:

"Savaştan kaçan Suriyeli Cabir ve beraberindekiler Edirne'ye kadar gelmiştir. Grup, Yunanistan'a geçmek üzereyken güvenlik güçlerinin baskınına uğrar. Cabir, kaçar ve bir bölgede birkaç gün saklanır. Aliye ve Sadık'ın çocukları olmadığı için araları bozuktur. Aliye, Cabir'e yardım elini uzatır. Bu iki yalnız ve mutsuz insan, birbirlerine yakınlık duymaya başlarlar."
Kaçış Kenan Kavut'un senaryosunu kaleme alıp yönettiği filmde Ali Suliman, Jale Arıkan, Muhammed Cangören ile Mustafa Avkıran oynuyor. Dram türündeki film özetle şöyle: "Savaştan kaçan Suriyeli Cabir ve beraberindekiler Edirne'ye kadar gelmiştir. Grup, Yunanistan'a geçmek üzereyken güvenlik güçlerinin baskınına uğrar. Cabir, kaçar ve bir bölgede birkaç gün saklanır. Aliye ve Sadık'ın çocukları olmadığı için araları bozuktur. Aliye, Cabir'e yardım elini uzatır. Bu iki yalnız ve mutsuz insan, birbirlerine yakınlık duymaya başlarlar."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >