Şöhret hastalığına yakalandığı söylenen Burak Özçivit'ten ilk açıklama

Burak Özçivit

Şöhret hastalığına yakalandığı haberiyle sosyal medyanın gündemine oturan Burak Özçivit'ten konuyla alakalı ilk açıklama geldi.

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, “Ben bu hayatta istediğim her şeyi elde ettim. Canım kahve içmek istedi Paris’e gittim. Gezmek istedim, Ortadoğu'ya gittim ama artık hiçbir şeyden zevk alamıyorum” açıklamasını yapmış ve oyuncu için şöhret hastalığına yakalandı yorumu yapılmıştı.

GZT Hayat Twitter hesabından paylaşılan bu haber, kısa sürede sosyal medyanın en çok ilgi gören ve yorum alan paylaşımı olmayı başarmıştı.

Burak Özçivit'ten ilk açıklama
Ünlü oyuncu, bir zamanlar Meryem Uzerli'nin rahatsızlığı olarak da bilinen 'Tükenmişlik Sendromu'na yakalandığı konusuna açıklık getirdi. Özçivit, "Yeni sezona tam motiveyim. Bir sıkıntı yok. Ben Kara Sevda dizisinin ardından 2 sinema filmi çektim. Ardından reklam projesinde oynadım" diye konuştu.
Burak Özçivit'ten ilk açıklama Ünlü oyuncu, bir zamanlar Meryem Uzerli'nin rahatsızlığı olarak da bilinen 'Tükenmişlik Sendromu'na yakalandığı konusuna açıklık getirdi. Özçivit, "Yeni sezona tam motiveyim. Bir sıkıntı yok. Ben Kara Sevda dizisinin ardından 2 sinema filmi çektim. Ardından reklam projesinde oynadım" diye konuştu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >