Silver Bells Are Ringing: 'Mr Robot final sezonunun fragmanı yayınlandı!'

Mr. Robot
Mr. Robot

● Freddie Mercury'i canlandırdığı Bohemian Rhapsody filmiyle ilk Oscar'ını kazanan Mısır asıllı ABD'li oyuncu Rami Malek'in başrolünde oynadığı Mr. Robot, bu sezon final yapıyor.

● Geride bıraktığı 3 sezonuyla adından sıkça söz ettiren ve Rami Malek gibi bir starı sinema, televizyon dünyasına kazandıran dizinin final sezon fragmanı yayınlandı.

● Elliot ve Mr. Robot'un kapitalist düzene, bütün ABD vatandaşlarının kredi kartı borçlarını silerek kafa tuttuğu hikayesi bu sezon son buluyor.

Doğrusu, tüm dünyanın Rami Malek gibi saf yetenek bir oyuncuyu yakından tanımasına vesile olan Mr. Robot'un, bu sezon bitse dahi seyirciler nezdinde şüphesiz ayrı bir yeri olacaktır. Yayınlandığı 3 sezon boyunca hikayesi ve oyuncu kadrosunun ortaya koyduğu ürün dünya genelinde büyük ilgi uyandırmayı başardı.

Bohemian Rhapsody filminde Freddie Mercury rolünü canlandıran isim, Rami Malek.
Bohemian Rhapsody filminde Freddie Mercury rolünü canlandıran isim, Rami Malek.

Bu başarının en güzel meyvesini de 'Bohemian Rhapsody' filminde gösterdiği inanılması güç Freddie Mercury performansıyla ilk adaylığında Oscar'ı kazanan Rami Malek'in aldığını söylesek, yanılmış olmayız. Başarılı oyuncunun devam eden Hollywood kariyeri oldukça parlak gözüküyor. Nitekim Malek, yeni JamesBond filminde 'kötüadam' karakterini canlandıracak. Daniel Craig de filmde beşinci ve son kez 007 rolünde oynayacak.

Bu kadar detay bilgiyi verdikten sonra gelelim asıl konumuz, Mr. Robot'un 4. ve son sezonunun tanıtım videosuna.

I need to go Back To Work

Fragmanın arka fonunda Noel şarkısı olan 'SilverBells' duyulurken, Noel'e ilişkin sahneler de görülüyor. Dizinin yapımcısı olan Sam Esmail, Nisan ayında New York'taki Tribeca Film Festivali’nde katıldığı bir söyleşide, dizinin final sezonunu İngiliz dizilerindeki yılbaşı özel bölümlerine benzetmişti. Mr. Robot’un son sezonunun da uzun bir yılbaşıözel bölümü gibi olacağını söylemişti.

"Mr. Robot"un final sezonu 2019 bitmeden seyirci ile buluşacak.''

Final sezonunda Malek'e eşlik eden isimler arasında Christian Slater, Portia Doubleday, Carly Chaikin, Martin Wallstrom, Grace Gummer, MichaelCristofer ve B.D. Wong var.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >