Son dönemin dikkati üzerine çeken 6 sesi

Timuçin Esen ve Gülnur Gökçe

Müzik piyasası, kimi zaman yeni isimleri sunar kimi zaman var olan sesleri ön plana çıkartır. Bu içeriğimiz sizlere, son dönemin ön plana çıkmış 6 sesini sunuyor.

Tarzınız ne olursa olsun, dinlediğiniz müzik ruhunuza hitap ediyor olsun diyerek başlıyoruz içeriğimize. Bu amaçla da sizlere, son dönemin dikkati çeken isimleri sunuyoruz.

Kulaklığınızı takıp bu isimlerin şarkılarını dinlemeniz için hiçbir engel görmüyoruz. Çünkü biliyoruz ki, sesleri her tarza uyan ve ruha işleyen bir yapıya sahip.

1. Jabbar
Asıl ismi Mücahit Turan olan Jabbar, sözünü ve müziğini yazdığı şarkılarıyla deephouse müziği geliştiren kişi oldu demek mümkün. Nitekim yakın zamanda yayımladığı şarkılarının hepsi oldukça ilgi çekti.
1. Jabbar Asıl ismi Mücahit Turan olan Jabbar, sözünü ve müziğini yazdığı şarkılarıyla deephouse müziği geliştiren kişi oldu demek mümkün. Nitekim yakın zamanda yayımladığı şarkılarının hepsi oldukça ilgi çekti.
2. Gülnur Gökçe
4 YÜZ grubuyla tanıdığımız, solo kariyerine 2012 yılından bu yana devam eden Gökçe, 'İçimdeki Ses' albümüyle güzel bir çıkış yakaladı. Albümdeki coverların tümünü kliplendiren Gökçe, farklı yorumuyla oldukça dikkat çekiyor.
2. Gülnur Gökçe 4 YÜZ grubuyla tanıdığımız, solo kariyerine 2012 yılından bu yana devam eden Gökçe, 'İçimdeki Ses' albümüyle güzel bir çıkış yakaladı. Albümdeki coverların tümünü kliplendiren Gökçe, farklı yorumuyla oldukça dikkat çekiyor.
3. Yüzyüzeyken Konuşuruz
Yeni çıkmış değiller fakat son dönemde yayımladıkları şarkılarıyla Mavi Işıklar tadında şarkıları duymaya başladık diyebiliriz. Evet isimleri de bir o kadar farklı.
3. Yüzyüzeyken Konuşuruz Yeni çıkmış değiller fakat son dönemde yayımladıkları şarkılarıyla Mavi Işıklar tadında şarkıları duymaya başladık diyebiliriz. Evet isimleri de bir o kadar farklı.
4. Gaye Su Akyol
İstanbul Kırmızısı filmiyle kendisini bilmeyenlere ben de varım dedirten Akyol, her tarza uyan ses tonuyla kendisini ilgi çeken isimler arasına sokuyor.
4. Gaye Su Akyol İstanbul Kırmızısı filmiyle kendisini bilmeyenlere ben de varım dedirten Akyol, her tarza uyan ses tonuyla kendisini ilgi çeken isimler arasına sokuyor.
5. Timuçin Esen
Timuçin Esen oyuncu kabul. Biliyoruz ki bu aralar Müslüm Gürses rolü ve şarkılarıyla da oldukça da popüler fakat çok az kişinin bildiği bir şekilde; Esen'in geride kalmış bir profesyonel müzik kariyeri de bulunuyor. Ve bu film, bu kariyeri yeniden gün yüzüne çıkarmış oluyor.
5. Timuçin Esen Timuçin Esen oyuncu kabul. Biliyoruz ki bu aralar Müslüm Gürses rolü ve şarkılarıyla da oldukça da popüler fakat çok az kişinin bildiği bir şekilde; Esen'in geride kalmış bir profesyonel müzik kariyeri de bulunuyor. Ve bu film, bu kariyeri yeniden gün yüzüne çıkarmış oluyor.
6. Fikri Karayel
Kıbrıs Türkü olan Karayel, farklı ses tonu ve şarkılarındaki o buğulu hisle görenleri kendisine hayran bırakıyor. Hiç tanışmamış olanlar için buraya bıraktık kendisini.
6. Fikri Karayel Kıbrıs Türkü olan Karayel, farklı ses tonu ve şarkılarındaki o buğulu hisle görenleri kendisine hayran bırakıyor. Hiç tanışmamış olanlar için buraya bıraktık kendisini.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >