Spider-Man: Homecoming sosyal medyayı salladı

Spider Man
Spider Man

Örümcek Adam beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor. Başrolünde Tom Holland‘ın yer aldığı yeni film daha vizyona girmeden sosyal medyanın galibi oldu. ComScore’un verilerine göre, sadece geçtiğimiz hafta Örümcek Adam’ın 345 bin sosyal medya etkileşimi oldu.

Örümcek Adam beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor. Başrolünde Tom Holland‘ın yer aldığı yeni film daha vizyona girmeden sosyal medyanın galibi oldu.

Variety’nin haberine göre bu hafta izleyici karşısına çıkacak olan Spider-Man: Homecoming sosyal medyada en fazla konuşulan film oldu. ComScore’un verilerine göre, sadece geçtiğimiz hafta Örümcek Adam’ın 345 bin sosyal medya etkileşimi oldu.

İkinci sırada Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan ve Jack Black gibi isimlerin rol aldığı Jumanji: Welcome to the Jungle yer alıyor. İlk fragmanı geçtiğimiz günlerde gün yüzüne çıkan filmin 83 bin sosyal medya etkileşimi aldığını görüyoruz. Onu, yönetmenliğini Christopher Nolan’ın üstlendiği Dunkirk takip ediyor. Temmuz sonunda vizyona girecek olan filmin sosyal medya etkileşimi 40 bin.

Listenin tamamı ise şöyle:

Spider-Man: Homecoming – 345 bin etkileşim

Jumanji: Welcome to the Jungle – 83 bin etkileşim

Dunkirk – 40 bin etkileşim

The Greatest Showman – 37 bin etkileşim

Avengers: Infinity War – 18 bin etkileşim

Valerian and the City of a Thousand Planets – 18 bin etkileşim

War for the Planet of the Apes – 17 bin etkileşim

Star Wars: The Last Jedi – 15 bin etkileşim

Deadpool 2 – 9 bin etkileşim

My Little Pony – 9 bin etkileşim

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >