Stranger Things'in 4. sezonundan ilk video geldi: Hazır mısınız?

Stranger Things 4. sezonu ile geri dönüyor.
Stranger Things 4. sezonu ile geri dönüyor.

İlk 3 sezonuyla büyük beğeni toplayan ve milyonlarca kişi tarafından izlenen Stranger Things 4. sezonuyla seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 4 arkadaşın yaşadığı gerilim ve heyecan dolu maceralarını konu alan dizinin 4. sezonuyla ilgili paylaşılan video, dizinin nerede geçeceği konusunda da ipucu veriyor.

2,5 yıl önce ilk bölümü yayınlanan Stranger Things, ülkemizde dahil olmak üzere dünya çapında ciddi bir izlenme oranına ulaşmayı başardı. İlk 3. sezonunda hayranlıkla izlenen dizi, 4. sezonuyla seyirciyle buluşacak.

Profil resimleri değişti

Videoda ana karakterler yer almıyor

45 saniye süren videoda ana karakter ve profil resmine konulan saatin gizemine dair bir ipucu yer almıyor. Ancak videodaki “We’re not Hawkins anymore”(Artık Hawkins’te değiliz) kısmı dikkati çekiyor. Videoda yer alan bilgiye göre dizinin 4. sezonu, ilk 3 sezonun maceralarının geçtiği ve tüm olayların başladığı Hawkins şehrinde geçmeyecek.


Stranger Things'in 15 yaşındaki oyuncusu rezil oldu

Netflix'te yayınlanan Stranger Things dizisiyle tanınan 15 yaşındaki Millie Bobby Brown, kendi cilt bakım markasını tanıtmak için bir video çekti. Millie'ın videoda, makyajını temizlemek için bazı ürünler kullandığı ancak yüzünde bir değişiklik olmadığı görülüyor.

Oyuncu videoda tanıttığı kremi yüzüne sürmesine rağmen makyajında bir değişiklik olmuyor
Oyuncu videoda tanıttığı kremi yüzüne sürmesine rağmen makyajında bir değişiklik olmuyor

Bunu gören takipçileri de ''Ürünleri kullanıyormuş gibi yapıyor. İnsanlarla dalga geçiyor'' eleştirilerini yaptı. Video gelen eleştiriler üzerine yoruma kapatıldı.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >