Şükran Ovalı'dan Reynmen cevabı

Şükran Ovalı.
Şükran Ovalı.

Geçtiğimiz yıl Caner Erkin'le evlenen oyuncu Şükran Ovalı, YouTuber Reynmen ve şarkıcı Berkay Şahin arasındaki 'şarkısı sahte tık alıyor' tartışmasına dahil oldu. Oyuncunun Reynmen'e destek çıkmasının ise Berkay ve Caner arasındaki düşmanlıktan kaynaklandığı konuşuluyor.

Arda Turan'la yaşadığı sorunlarla gündeme gelen şarkıcı Berkay Şahin geçtiğimiz günlerde 'Derdim Olsun' şarkısını yayınlayan ve 95 milyon izlenen Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş için,"Reynmen'i yaptığı güzel işlerden dolayı tebrik ediyorum. Kendisinde çok seviyorum ama on gün gibi kısa sürede yaklaşık seksen milyon gibi bir rakama ulaşmış olmasını da inandırıcı bulmuyorum.'' demişti. Aktaş ise sosyal medyadan yayınladığı mesajla ''lütfen herkes boşu kessin'' demişti.

Reynmen'in Şahin'e verdiği cevap.
Reynmen'in Şahin'e verdiği cevap.

Şükran Ovalı'da dahil oldu

Şarkısı ile 24 saatte en çok izlenenler listesinde zirveye yerleşen Reynmen'e Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in oyuncu eşi Şükran Ovalı'da destek verdi. Ovalı, Reynmen adıyla bilinen sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş'ın iki yıl önce çıkardığı 'Vovovoy' şarkısının klibini Instagram'da paylaştı.

Oyuncu, şarkının
Oyuncu, şarkının
Şükran Ovalı ve Caner Erkin.
Şükran Ovalı ve Caner Erkin.


  • Şükran Ovalı'nın bu hamlesi, oyuncunun eşi Caner Erkin'le Berkay'ın birbirine olan düşmanlığına ilişkin Şahin'e. gönderme olarak yorumlandı. Pek çok sosyal medya kullanıcısı da "Şükran Ovalı'nın yaptığı 'Düşmanımın düşmanı, dostumdur' sözünü hatırlattı" yorumu yaptı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >