Sürekli vampir dizisi ve filmi izliyor

Nilperi Şahinkaya
Nilperi Şahinkaya

Türkiye’deki ilk vampir dizisi ‘Yaşayamayanlar’da rol alan Nilperi Şahinkaya, Nişantaşı’nda bir kafede objektiflere takıldı.

Blue Tv'de yayınlanacak olan Yaşayamayanlar dizisinin güzel oyuncusu Nilperi Şahinkaya Nişantaşın'da arkadaşları ile yemek yerken objektiflere yakalandı. Gazetecilerle sohbet eden güzel oyuncu dizideki karakterine nasıl hazırlandığını anlattı.

Rolü için vampirleri izliyor 
Oyuncu, dizinin çekimleri öncesi heyecanlı olduğunu anlatıp, “Çekimlere bütün vampir dizi ve flimlerini izleyerek hazırlandım. Türkiye’de ilk defa böyle bir proje olduğu için çok heyecanlıyız” dedi.
Rolü için vampirleri izliyor Oyuncu, dizinin çekimleri öncesi heyecanlı olduğunu anlatıp, “Çekimlere bütün vampir dizi ve flimlerini izleyerek hazırlandım. Türkiye’de ilk defa böyle bir proje olduğu için çok heyecanlıyız” dedi.
Yaşayamayanlar 
Türkiye'nin ilk vampir dizisi olma özelliğini taşıyan başrollerinde Elçin Sangu, Birkan Sokullu, Kerem Bursin ve Selma Ergeç'in rol alacağı Yaşamayanlar, Blu TV'de yayınlanacak. Yönetmenliğini Alphan Eşeli’nin üstlendiği, kadrosunda Elçin Sangu, Kerem Bursin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç ve Nilperi Şahinkaya'nın yer aldığı dizi için geri sayım başladı.
Yaşayamayanlar Türkiye'nin ilk vampir dizisi olma özelliğini taşıyan başrollerinde Elçin Sangu, Birkan Sokullu, Kerem Bursin ve Selma Ergeç'in rol alacağı Yaşamayanlar, Blu TV'de yayınlanacak. Yönetmenliğini Alphan Eşeli’nin üstlendiği, kadrosunda Elçin Sangu, Kerem Bursin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç ve Nilperi Şahinkaya'nın yer aldığı dizi için geri sayım başladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >