Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan'a katılacak tüm isimler belli oldu

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan.
Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan.

Türk televizyonlarının fenomen haline gelen yarışma formatı Survivor, bu sene bir değişikliğe giderek Survivor'da, Ünlüler-Gönüllüler yerine eskiden de olduğu gibi Türkiye-Yunanistan rekabeti yaşanacak. Türk takımında kimlerin yarışacağı büyük merak konusuydu. Acun Ilıcalı, Türk takımı ve Yunan takımındaki bütün isimleri hazırladığı özel bir tanıtım videosu ile duyurdu.

Yayınlandığı her dönem reytingleri alt üst eden Survivor yarışması yakında başlıyor. TV8 ekranlarında yayınlanacak yarışma, bu yıl Türkiye-Yunanistan rekabetine sahne olacak.

Survivor 2019'da Türkiye adına yarışacak isimler belli oldu

İki komşu ülkeden 12 şer yarışmacının katılacağı Survivor 2019'a, Masterchef'ten tanıdığımız HakanKanık, milli sporcu Sude Burcu, profesyonel dövüştü Yusuf Karakaya, eski milli atlet ve antröner olan Seda Ocak, crossfit antrenörü Bora Edin, antrenör Ecem Onaran, güreş antrenörü Hikmet Tuğsuz, atlet Kader Karakaya, Atakan Işıktutan, yüzücü Melisa Emirbayer, voleybolcu Büşra Yalçın ve milli güreşçi OkayKöksal yer alacak.

Survivor'ın çekileceği yeni adanın yer belli oldu

Survivor, geçtiğimiz yıllar Dominik Cumhuriyeti ve Panama'da çekilmişti. Bu yıl yine Dominik'te çekilmesi planlanan Survivor Türkiye-Yunanistan'ın yarışma adasından değişikliğe gidildi. Acun Ilıcalı kişisel Instagram hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >