Survivor bu transferle karışacak: Efsane isim geri döndü

Bu sene format değişikliğine giderek Türkiye Yunanistan rekabetine sahne olan Survivor'da sürpriz bir yarışmacı kadroya dahil edildi.
Bu sene format değişikliğine giderek Türkiye Yunanistan rekabetine sahne olan Survivor'da sürpriz bir yarışmacı kadroya dahil edildi.

Bu sezon yeni bir formatla karşımıza çıkan Survivor, reytinglerde son dönemin en düşük rakamlarını elde etti. Acun Ilıcalı bunun aksini iddia etse de daha önce Survivor'da yarışmış ve büyük hayran kitlesine sahip olan yarışmacı Sabriye Şengül'ü yeniden kadroya dahil etmesi işlerin yolunda gitmediğinin bir göstergesi. Türkiye-Yunanistan rekabetinin yaşandığı Survivor'da Sabriye Şengül'ün bu haberle Türk takımına dahil olduğu ortaya çıktı.

Survivor Türkiye-Yunanistan'ın yeni yayınlanacak bölüm tanıtımına eski yarışmacının görüntüleri damgasını vurdu. Tanıtım videosunda efsane yarışmacı Sabriye Şengül'ün adaya geldiği görüldü. Düşen reytingleri yeniden yükseltmek için yapıldığı düşünülen Sabriye Şengül'ün Survivor'a katılması çok ses getirdi.

Survivor'da kim elenecek

Survivor Türkiye Yunanistan'da ada konseyinde gün yüzüne çıkan tehdit krizi adada gündeme geldi. Atakan ve Sude arasında adada tartışma yaşandı. Atakan, Sude'ye tehdit etmediğini söylese de Sude yaşananların öyle olmadığını söyledi. Bora mı, Atakan mı Kaan mı elenecek? Sorusunun yanıtı 26 şubat Salı günü belli olacak.

Sabriye Şengül.
Sabriye Şengül.

Survivor Sabriye Şengül kimdir?

Survivor’ın eski yarışmacılarından Sabriye Şengül tekrardan Survivor Türkiye-Yunanistan’da yeni yarışmacı olarak yer alacak. Peki, eski Survivor yarışmacılarından Sabriye Şengül kimdir, kaç yaşındadır?

Sabriye Şengül aslen Trabzonludur. 1988 yılında doğan Sabriye Şengül, boks sporuyla ilgilenmektedir.Sabriye Şengül’ün üç Türkiye şampiyonluğu var. 2016'da İstanbul'da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıkan Sabriye Şengül, Belçikalı Rakibi Vanessa De Waelle’yi puanla yenerek dünya şampiyonu oldu. Sabriye Şengül çevik ve atletik yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >