Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Tarık Ünlüoğlu 61 yaşında hayatını kaybetti.
Tarık Ünlüoğlu 61 yaşında hayatını kaybetti.

61 yaşında hayatını kaybeden Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Ünlüoğlu için Levent Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan ünlü isimler eş Gülenay Kalkan'ı teselli etmeye çalıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde karşımıza çıkan usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu hayatını kaybetti. Ünlüoğlu, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Toprağa verildi

Tarık Ünlüoğlu, geçtiğimiz ay akciğerinde meydana gelen problem nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Bir süredir hastanede tedavi altına alınan ünlü oyuncu, 1 Ekim'de hayata gözlerini yumdu. Ünlü oyuncu için Levent Cami'inde cenaze töreni düzenlendi.

Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan
Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gülenay Kalkan'ı aradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede vefat eden oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan ile telefonla görüşerek taziyelerini iletti.

Oyuncunun doktoru ölüm nedenini açıklamıştı

Tıbbi Onkoloji uzmanı Prof. Dr. Gökhan Demir, Tarık Ünlüoğlu'nun ölümüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Gökhan Demir, "Bir yılı aşkın bir süredir akciğer kanseriyle mücadele ediyordu. Bizler hekim olarak akciğer tümörlerinde etkin olabilecek bütün tedavilerle hastalıkla savaştık. Ama maalesef son dönemde tedavilere karşı bir direnç meydana geldi. Artan bir solunum sıkıntısıyla Tarık bey'i dün hastanemizde misafir ettik ama tüm çabalara rağmen bu sabah kendisi hayatını kaybetti" dedi.

'Destek tedaviler için hastaneye yatırmıştık'

Yaşanan süreçleri de anlatan Prof. Dr. Demir, "Kanser bir noktadan sonra tedaviye direnç kazanabiliyor, biz tedaviler değiştirdik, farklı tedavilerle savaştık ama maalesef bu direnci kıramadık. Bir yılı aşkın bir zamandır kanser ile mücadele ediyordu. Her türlü tedaviyi kullandı. Dün akşam hastaneye kabul ettik ama daha önce ki dönemlerde de aralıklı olarak 2 -3 gün hep destek tedaviler için yatırmıştık. Dün akşam nefes darlığıyla geldi.

Nefes darlığını rahatlatmak için mücadele ettik. Sabahleyin maalesef daha ağırlaştı ve tedavilere yanıt vermedi. Böyle bir risk tabii her zaman var , son dönemde artan nefes darlığı böyle bir sürecin habercisiydi. Biz farklı silahlarla onun savaşçı, güçlü kişiliğini bildiğimiz için yeniden savaşabilir miyiz diye mücadeleyi sürdürdük. Ama maalesef kaybettik" diye konuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >