Tarkan'ın 'Barış Pınarı' paylaşımına takipçilerden tepki: Geç kaldın, zahmet oldu sana!


Tarkan Tevetoğlu.
Tarkan Tevetoğlu.

Şarkıcı Tarkan Tevetoğlu, Fırat'ın doğusunda başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile ilgili üç gün sonra paylaşım yaptı. Twitter üzerinden paylaşım yapan Tarkan'a tepki geldi. Şarkıcının takipçileri paylaşımın altına, ''Geç kaldın, günaydın, zahmet oldu sana'' şeklinde yorumlar yaptı.

Türkiye, 4 gün önce Fırat'ın doğusunda Barış Pınarı Harekatı başlattı. 'Güvenli bölge' oluşturmak amacıyla başlatılan harekatla ilgili birçok ünlü harekatın ilk günü destek mesajları verip paylaşım yaparken, şarkıcı Tarkan Tevetoğlu üç gün sonra paylaşım yaptı.

Takipçileri de şarkıcının bu tavrına yaptığı paylaşımın altına yorum yazarak tepki gösterdi.

'Geç kaldın'

Şarkıcı Tarkan Tevetoğlu Twitter üzerinden, ''Barış Pınarı Harekatı'nda şehit olan askerlerimiz ve sivil vatandaşlarımız için çok üzgünüm. Hayatını kaybedenler için Allah'tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı, sabır ve güç; yaralılar için acil şifalar dilerim." sözleriyle operasyonda şehit olan askerlerimiz ve vatandaşlarımız için başsağlığı mesajı yayınladı.

Şarkıcının yayınladığı mesaja takipçilerinden tepki geldi.

Ünlülerden Mehmetçiğe destek

Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasıyla birlikte ünlü isimlerden destek geldi. Mehmetçik'e destek veren sanat ve spor dünyasının ünlü simaları sosyal medya haplarından paylaşım yaptı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >