The Crown dizisi Prenses Diana'nın hikayesini başlatıyor

Prenses Diana.
Prenses Diana.

Netflix'in başarılı yapımlarından biri olan The Crown dizisinde Prenses Diana'nın hikayesi başlıyor. Dördüncü sezonda başlayacak olan hikayede Diana karakterini Emma Corrin, eşi Prens Charles’ı ise Josh O’Connor oynayacak.

Netflix'in başarılı yapımlarından biri olan The Crown dizisiyle Kraliçe Elizabeth'in hayatını anlatıyor. İlk 3 sezonu yayınlanan dizinin dördüncü sezonunda Prenses Diana'nın hikayesi başlayacak. Diana'nın hikayesine saraydan ne tepki geleceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Setten kareler geldi

Nisan ayında dördüncü sezonu yayınlanacak olan The Crown dizisine dair fotoğraflar gelmeye başladı. Birinci ve ikinci sezonda Claire Foy’un, üçüncü sezondan itibaren ise Olivia Colman’ın Kraliçe Elizabeth’i canlandırdığı dizide Prenses Diana’yı Emma Corrin, eşi Prens Charles’ı ise Josh O’Connor oynayacak.

The Crown dizisinin dördüncü sezonundan gelen fotoğraf karesi
The Crown dizisinin dördüncü sezonundan gelen fotoğraf karesi

Dizinin dördüncü sezonundan gelen fotoğrafta, 23 yaşındaki Corrin’in saç ve giyim şekliyle Lady Diana’ya olan benzerliği dikkat çekti.

'Gurur duyuyorum'

The Crown dizisinde Prenses Diana'yı canlandıracağı için için heyecanlı olduğunu dile getiren Emma Corrin, ''The Crown dizisinin dördüncü sezonuna dahil olmaktan dolayı heyecanlıyım ve gurur duyuyorum. Diziyi birinci sezonundan beri severek izliyorum ve şimdi bu inanılmaz yetenekli oyuncu ailesine katılmak gerçek üstü bir şey.

Prenses Diana bir ikondu ve dünyaya bıraktığı etki derin ve ilham vericiydi. Peter Morgan’ın senaryosunda onu keşfetme şansı verilmesi sıradışı bir fırsattı ve bunu layığıyla yapmak için çabalayacağım'' ifadelerini kullandı.

Emma Corrin
Emma Corrin

Diana neden öldü?

Lady Diana hem Birleşik Krallık hem de tüm dünya için hafızalara kazınmış bir isim. Prenses Diana, ölüm yılı 31 Ağustos 1997'den bu yana günümüzde de çok konuşulan insanlar arasında yer alıyor. Trafik kazası sonucu vefat eden Diana'nın ölümü hala araştırılıyor. Kaza haberi duyulduktan sonra Prenses'in suikaste kurban gittiği iddiaları da konuşuluyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >