Timuçin Esen'den şaşırtan Müslüm Gürses açıklaması

Timuçin Esen, Müslüm Baba filminde Müslüm Gürses'i canlandırdı
Timuçin Esen, Müslüm Baba filminde Müslüm Gürses'i canlandırdı

Oyuncu Timuçin Esen, Müslüm Gürses'i oynamayı kabul ettiği dönemlerde, sanatçının rüyasına girdiğini ve ona sarılarak destek olduğunu açıkladı.

Şu sıralar hem Gülperi dizisinde rol alan hem de Müslüm Baba filmindeki Müslüm Gürses performansıyla dikkat çeken Timuçin Esen, Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Esen, Semercioğlu'nun, 'Müslüm Gürses’e, tutkuyla bağlı hayranları var. Teklifi kabul ederken onlardan tepki alırım diye korkmadın mı?' sorusuna şu yanıtı verdi:

Timuçin Esen, role hazırlanmak için yurt dışında hazırlık sürecine katıldı
Timuçin Esen, role hazırlanmak için yurt dışında hazırlık sürecine katıldı

"Öyle düşünmemeye çalıştım. Tabii ki çok riskli bir rol. Ama hayranlarının tepkisini düşünerek bu iş yapılırsa çok sağlıklı olmaz. Ben karaktere sadık kalmak, mahcup olmamak üzere yola çıktım. Gerçekten işin içine girdikçe de çok bağlandığım bir karakter oldu. Benim Müslüm Gürses’le tanışma fırsatım olmamıştı. Fakat bu süreç içerisinde onunla gerçek hayatta tanışmış kadar oldum. Hatta rüyalarıma bile girdi."

Esen, açıklamasının devamında Gürses'i nasıl gördüğünü şu sözlerle belirtti:

Timuçin Esen, Müslüm Baba filminde Müslüm Gürses'in gençlik ve yaşlılık dönemlerini canlandırdı

"Bu role ilk çalışmaya başladığımda rüyama girdi. Otel gibi bir yerdeydik. Lobide Müslüm Gürses’i bekliyordum. Geldi, döner kapıdan geçti. Karşısına çıktım, “A Timuçin, merhaba” dedi. Ben de “Abi seninle hep tanışmak istiyordum” diye karşılık verdim. Birbirimize sımsıkı sarıldık, “Timuçin, ben seni çok severim” dedi. Bu benim nezdimde filmi de başlattı. Dolayısıyla benim için en önemli şey Müslüm Gürses ve Muhterem Nur’a mahcup olmamaktı."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >