Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filminin fragmanı yayınlandı

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filminden Emre Kıvılcım.
Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filminden Emre Kıvılcım.

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 20 Aralık'ta vizyona girecek olan filmin ilk fragmanı da yayınlandı. Filmde, Emre Kıvılcım, Levent Özdilek ve Ece Çeşmioğlu başrolleri paylaşıyor.

Mehmet Bozdağ, son dönemlerde oldukça başarılı işlere imza attı. TRT ekranlarında 5 yıl boyunca devam eden Diriliş Ertuğrul dizisiyle büyük bir başarı yakalayan Bozdağ, yeni projesi Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı ile bu sefer sinemada seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

İlk fragmanı çıktı

Mehmet Bozdağ, Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin ardından bir sinema filmiyle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmini hazırlayan Bozdağ ilk fragmanı da seyirciyle buluşturdu.

Filmin hazırlık süreci 1 yıl sürdü

Filmin hazırlık sürecinin bir yılda gerçekleştirildi ve filmde 9 ay boyunca eğitim aldı. Oyuncuların hepsi, Marco Polo dizisinde görev alan koreografi ekibi Nomad'dan aksiyon, at binme, kılıç ve yay kullanma eğitimlerinin yanı sıra askeri eğitim ve akademisyenlerden dönemin sosyal yaşantısına dair öğrenim gördü.

Yaklaşık 50 bin metrekarelik alana inşa edilen filmin seti için 15. yüzyılın yaşamı uzmanların gözetiminde yeniden hazırlandı.

  • Yönetmen koltuğuna Kamil Aydın'ın oturduğu yapım, 20 Aralık'ta Türkiye'nin yanı sıra aynı anda ABD, Kanada, Şili, Meksika, Avustralya, Japonya, Güney Kore, İngiltere, Almanya, Fransa, Hollanda, İtalya, Rusya, Güney Afrika, Hindistan, Endonezya, Malezya, Katar, Şili, Azerbaycan, Kazakistan gibi dünyanın farklı ülkelerinde gösterime girecek.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >