Ufak Tefek Cinayetler'e 2 sürpriz isim!

Ufak Tefek
Ufak Tefek

Geçtiğimiz sezonun efsane dizisi Ufak Tefek Cinayetler'e efsane iki isim katıldı!

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler'in yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisine, yeni sezonda iki isim daha ekleniyor. Efsane dizi Ufak Tefek Cinayetler' in merakla beklenen ikinci sezonunda, kadroya başarılı oyuncu Osman Sonant'ın ardından Ushan Çakır da dahil oldu.

İlk sürpriz isim!
Leyla ile Mecnun dizisinde yıldızı parlayan ve son olarak Masum Değiliz'de rol alan Ushan Çakır, yeni sezonda Ufak Tefek Cinayetler'de Emre Çelen karakterine hayat vermeye hazırlanıyor. 34 yaşındaki oyuncunun canlandıracağı karakterin ise, Sarmaşık'ı karıştıracağa benziyor.
İlk sürpriz isim! Leyla ile Mecnun dizisinde yıldızı parlayan ve son olarak Masum Değiliz'de rol alan Ushan Çakır, yeni sezonda Ufak Tefek Cinayetler'de Emre Çelen karakterine hayat vermeye hazırlanıyor. 34 yaşındaki oyuncunun canlandıracağı karakterin ise, Sarmaşık'ı karıştıracağa benziyor.
Et imparatoru 'El Turco'
Geçtiğimiz sezonun efsane dizisi Ufak Tefek Cinayetler, yeni sezona bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Kadroya dahil olacak ikinci isim, oyuncu Osman Sonant olacak; 'Kerim Adil Sağlam'' karakterine hayat verecek olan Osman Sonant, dizide et imparatoru "El Turco" lakaplı zengin ve gizemli bir adamı canlandıracak.
Et imparatoru 'El Turco' Geçtiğimiz sezonun efsane dizisi Ufak Tefek Cinayetler, yeni sezona bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Kadroya dahil olacak ikinci isim, oyuncu Osman Sonant olacak; 'Kerim Adil Sağlam'' karakterine hayat verecek olan Osman Sonant, dizide et imparatoru "El Turco" lakaplı zengin ve gizemli bir adamı canlandıracak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >