Ünlü isimler Zeynep Bastık'a destek olacak: Konser gelirleri Emine Bulut'un kızına bağışlanacak

Zeynep Bastık.
Zeynep Bastık.

Son dönemde yaptığı şarkılarla adını duyuran ve beğeni toplayan Zeynep Bastık eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut'un kızını unutmadı. Bastık 28 Ağustos'ta Çeşme'de vereceği konserinin gelirini Bulut'un kızına bağışlayacağını açıkladı. Şarkıcıya birçok ünlü isimden de destek geldi.

Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde eski eşi tarafından öldürülen ve ''Ölmek istemiyorum'' çağrısıyla herkesi üzen Emine Bulut'un kızına destek olmak için mkonser gelirlerini bağışlayacağını açıkladı. Birçok ünlü isim de Bastık'a sahnede eşlik edecek.

Konser gelirlerini bağışlayacak

Zeynep Bastık, 28 Ağustos'ta Çeşme'de vereceği konserin tüm gelirini eşi tarafından kızının gözü önünde vahşice katledilen Emine Bulut'un kızına verileceğini açıkladı.

Bastık, bu paranın Bulut'un kızının eğitim ve psikolojik desteği için bağışlanacağını ifade eden Bastık, sanatçı dostlarından konsere katılarak destek olmalarını rica ederek,

"Destek olmak isteyen olursa herkesi sahnemi paylaşmaya bekliyorum. Ne kadar büyürsek, ne kadar destek toplarsak, kaç kişiye ulaşırsak o kadar iyi. Çeşme Belediyesi ve devlet yetkililerinden de konserden kabul ederlerse bu seferlik kira kesinti yapmamalarını rica ediyoruz" dedi.

Ünlü isimlerden destek geldi

Zeynep Bastık'a destek olmak için, Anıl Piyancı, Aybüke Albere, Berkay, Can Ozan, Ceylan Ertem, Fikri Karayel, Grogi, Jabbar, Kalben, Nev, Oğuzhan Koç, Reynmen ve Yase konsere katılacağını duyurdu. Biletix komisyon hizmetini ve Çeşme Belediyesi de kirayı geri iade edeceğini Bastık'a iletti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >