Ünlü oyuncu Burak Hakkı'nın acı günü

genel
genel

Diriliş Ertuğrul dizisinde Alaaddin Keykubat karakterini canlandıran Burak Hakkı'nın babası Cihat Hakkı'yı vefat etti.

Diriliş Ertuğrul dizisinde oynadığı rolle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Burak Hakkı geçtiğimiz gün aldığı haberle yıkıldı. Babası Cihat Hakkı''nın ölüm haberini alan oyuncu, aldığı acı haberle derinden sarsıldı.

Burak Hakkı, cenaze için Çanakkale Gelibolyu'ya gitti. Cihat Hakkı'nın cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Çanakkale Gelibolu'da defnedilecek

BURAK HAKKI KİMDİR?

23 Mayıs 1972 senesinde dünyaya gelen Burak Hakkı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü mezunudur. Yakışıklı oyuncu İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Annesi aslen Yalova babası ise Yunanistan Gümülcine göçmenidir.

10 yıl manken ve model olarak defile tanıtım ve organizasyonlarda yer alan yakışıklı oyuncu bir çok yarışmada ülkemizi temsil etmiş toplamda 16 reklam filminde boy göstermiştir.

1997 yılında ise Tunus’ta gerçekleştirilen yarışmada ikinci oldu ve Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil etti. Modellik kariyerini üst seviyeye taşımayı başaran Burak Hakkı oyunculukta kendisinden beklenen başarıyı elde etti.

2000 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Burak Hakkı 2001’de Sema Şimşek ile evlenmiş bu evliliğinden 2008 yılında Rüzgar isminde bir çocuğu olmuştur. Ancak çift özel sebepler nedeniyle 2012 yılında ayrılmışlardır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >