Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in yeni partneri belli oldu

​Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in yeni partneri belli oldu

Son olarak No:309 dizisinde rol alan oyuncu Demet Özdemir, Erkenci Kuş adlı diziyle ekrana geri dönüyor.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, No: 309 dizisinden 1 yıl sonra, Erkenci Kuş dizisiyle ekrana geri dönüyor. Özdemir geçtiğimiz yıl, Burak Aksak'ın "Sen Kiminle Dans Ediyorsun?" filmi ile ilk kez sinemada başrol oynamıştı.

Erkenci Kuş dizisinin konusu
Medyatava'nın haberine göre; Kiralık Aşk ve Ufak Tefek Cinayetler’in başarılı kalemi Meriç Acemi’nin hikayesini yazdığı diziyi yönetmen Tolga Kutlu’nun eşi Ayşe Kutlu kaleme alıyor. Zeynep Kızıltan’ın da kadrosunda olduğu dizinin yaz ortasına yetiştirilmesi planlanıyor.
Dizide, babası bakkal olan Sanem’in ablasının çalıştığı dergide işe başlamasıyla yaşanan olaylar konu ediliyor.
Erkenci Kuş dizisinin konusu Medyatava'nın haberine göre; Kiralık Aşk ve Ufak Tefek Cinayetler’in başarılı kalemi Meriç Acemi’nin hikayesini yazdığı diziyi yönetmen Tolga Kutlu’nun eşi Ayşe Kutlu kaleme alıyor. Zeynep Kızıltan’ın da kadrosunda olduğu dizinin yaz ortasına yetiştirilmesi planlanıyor. Dizide, babası bakkal olan Sanem’in ablasının çalıştığı dergide işe başlamasıyla yaşanan olaylar konu ediliyor.
Adı bu sezon Servet dizisinde geçen ancak son anda kadrodan ayrılan Can Yaman projeye imza atarken çekilen fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.
Dizide Can Yaman’dan önce Alp Navruz ile görüşülmüş ancak Avşar Film ile anlaşması olan Navruz’un rol aldığı Fazilet Hanım ve Kızları’nın akıbeti netleşmediği için projede yer alması zorlaşmıştı. Demet Özdemir’den önce de Miray Daner ve Alina Boz’un adı “Erkenci Kuş” için geçmişti.
Adı bu sezon Servet dizisinde geçen ancak son anda kadrodan ayrılan Can Yaman projeye imza atarken çekilen fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Dizide Can Yaman’dan önce Alp Navruz ile görüşülmüş ancak Avşar Film ile anlaşması olan Navruz’un rol aldığı Fazilet Hanım ve Kızları’nın akıbeti netleşmediği için projede yer alması zorlaşmıştı. Demet Özdemir’den önce de Miray Daner ve Alina Boz’un adı “Erkenci Kuş” için geçmişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >