Ünlü oyuncu Game of Thrones'un kadrosuna katıldı

genel
genel

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Game of Thrones dizisinin final sezonu sürprizleri ortaya çıkmaya başladı.

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Game of Thrones dizisinin final sezonu sürprizleri ortaya çıkmaya başladı. Into the Badlands isimli macera dizisiyle büyük bir çıkış yapan Alman oyuncu Marc Rismann, diziye dahil oldu.

“Watchers on the Wall”da yer alan habere göre, Alman aktör Marc Rismann, ABD yapımı fantastik dizi Game of Thrones’ta Harry Strickland isimli karakteri canlandıracak.

George R. R. Martin’in kitap serisini okuyanlar, Harry Strickland’in Cersei Lannister(Lena Headey)’ın son sezonda bahsettiği paralı asker ordusu “Altın Şirket”in komutanı olduğunu kaydetti.

Demir Bank’ın muhasebecilerinden Tycho Nestoris (Matt Gatiss), Lannisterların borçlarını ödemesinin ardından Cersei’ye her konuda yardım edebileceğini söylemiş ve ordusunu büyütmek isteyen kraliçeye “Altın Şirket” isimli paralı asker ordusunu önermişti.

Game of Thrones 7. sezon finalinde Westeros’un Kraliçesi Cersei Lannister ile Deanerys Targanyen (Emilia Clarke) ve Jon Snow(Kit Harington), Ak Gezenler’in istilasına karşın ateşkes yapmış ve daha sonra Cersei, kardeşi Jamie Lannister’a farklı planları olduğunu aktarmıştı. Game of Thrones’un 2019’da yayımlanmasını beklenen final sezonunda Rismann’ın iki kez görüleceği tahmin ediliyor.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >