Ünlü oyuncu George Clooney trafik kazası geçirdi

George Clooney

Ünlü oyuncu George Clooney trafik kazası geçirdi. Scooter kullanan 57 yaşındaki oyuncu, kazaya neden olan aracın sahibi tarafından hastaneye kaldırıldı.

Ünlü oyuncu George Clooney, trafik kazası geçirdi. İddiaya göre; İtalya'nın Gallura bölgesinde, Catch 22 adlı televizyon dizisinin yönetmenliğini yapan George Clooney, aniden önüne çıkan bir araçla çarpıştı.

Scooter kullanan 57 yaşındaki oyuncu, kazaya neden olan aracın sahibi tarafından Olbia kenti hastanesine kaldırıldı. Ünlü oyuncunun durumunun ağır olmadığı, tedbir amaçla gözetim altında tutulacağı açıklandı.

George Clooney kimdir?

George Clooney
George Clooney

1961 yılında Lexington, Kentucky'de doğdu. Birkaç yıl Northern Kentucky Üniversitesi'nde öğrenim gördükten sonra kuzeni Miguel Ferrer aracılığıyla aktörlüğe ilk adımını attı. Milton Katselas'dan aktörlük eğitimi aldı. 1978'de Centennial dizisindeki rolüyle ilk kez ekranda göründü. 1982 yılında Los Angeles'a taşındıktan sonra filmlerde ufak tefek roller almaya başladı.

1994'te başlayan ER adlı televizyon dizisindeki Dr. Doug Ross rolünü 5 sezon sürdürdü ve bu rolü sayesinde büyük şöhret kazandı. Emmy ve Altın Küre'ye birçok kez aday gösterildi. ER devam ederken Hollywood'un önemli filmlerinde görünmeye başladı.

1996'da Günbatımından Şafağa filminde oynadı. 1997'de Joel Schumacher'in yönettiği, Nicole Kidman ve Chris O'Donnell'ın da yönettiği Batman & Robin filminde Bruce Wayne'i canlandırdı. 1998'de Steven Soderbergh'in Aşk ve Para filminde yer aldı, sonraki yıllarda Soderbergh'in başka filmlerinde de oynadı.

2001'de Ocean's Eleven filminde Danny Ocean karakteriyle başrolde oynadıktan sonra yıldızı iyice parladı ve yüksek bütçeli filmlerde oynamaya başladı. Serinin sonraki 2 filminde de aynı rolü sürdürdü. 2005'te oynadığı Syriana filmiyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar kazandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >