Ünlü oyuncu Merve Boluğur setlere geri dönüyor

Merve Boluğur

Son olarak İçimdeki Fırtına dizisinde rol alan ünlü oyuncu Merve Boluğur, verdiği aranın ardından oyunculuğa geri dönmeye karar verdi.

Uzun zamandır kendi adına açtığı bir ruj markasıyla gündemde olan, son rol aldığı dizisi İçimdeki Fırtına erken final yapan Boluğur sessizliğini bozuyor.

Oyunculuğa ara veren ve bu süreçte ismi herhangi bir projeyle anılmayan ünlü isim, yeni bir menajerlik şirketiyle anlaştı.

Kadrosunda; İsmail Hacıoğlu, Emre Altuğ, Timur Acar, Murat Ünalmış, Öykü Çelik, Sinan Çalışkanoğlu, Ufuk Özkan ve Ruhi Sarı gibi isimleri bulunduran Abdullah Bulut ile anlaşan Boluğur'un yeni sezonda bir projede yer alıp almayacağı merak konusu oldu.

Merve Boluğur hakkında

Merve Boluğur
Merve Boluğur

16 Eylül 1987 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde bir süre oyunculuk eğitimi aldı. 2006-2007 yılları arasında, Feride Kaytan’ın yönettiği fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da Ayşegül adlı başrol karakterini canlandıran Boluğur, aynı yıl Keloğlan Kara Prense Karşı adlı sinema filminde Birgül karakterini canlandırarak beyazperdeye ilk adımını attı. Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerle çıkışını sürdüren oyuncu, Rexona ve Maybelline New York markalarının yüzü oldu. 2014 yılında evlendiği şarkıcı Murat Dalkılıç ile 2.5 yıl süren evliliklerinin ardından boşanmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >