Ünlü oyuncudan itiraf: "En çok o sahnede zorlandım"

Ruj sahnesi: Beren Gökyıldız
Ruj sahnesi: Beren Gökyıldız

Anne dizisinin Cengiz'i Berkay Ateş, dizi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Star TV'de ekranlara gelen Anne dizisinde Cengiz karakteriyle rol alan Berkay Ateş, çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın ruj sürdüğü sahneler sırasında zorlandığını itiraf etti.

Berkay Ateş "Dizide en zorlandığım sahne 'Melek'e (Beren Gökyıldız) ruj sürdürdüğüm sahnedir. Çocuk oyuncu ile oynamanın insana psikolojik olarak getirdikleri var. Onu sette herkes pamuklara sarıyor; ama o sahneler radikal sahnelerdi" ifadelerini kullandı.

Başarılı oyuncu, "İyi ki böyle bir iş oldu, iyi ki o sahneler var. Çünkü Türkiye'de bu kadar pedofili, çocuk gelin meselelerinin tartışıldığı bir dönemde bunun engellenmesi için herkesin çaba sarf ettiği ya da çaba sarf etmek istediği bir dönemde, böyle bir sahnenin ortaya konması çok doğruydu. Ama özellikle o sahneyi çekerken zorlandık" dedi.

Dizinin ilk bölümünün sonunda tehditler aldığını belirten Berkay Ateş, "Instagram hesabımdaki yorumları silmedim, sil diyenler oldu. Silmedim, onlar kalsın istedim. İnsan şaşırıyor, üzülüyor. İnsanlar benim yaptığımı zannediyor. Ama sonra sosyal medyadan bir tehdit meselesi oldu" şeklinde konuştu.



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >