Ünlü sanatçı Şevket Çoruh'tan anlamlı ziyaret

Şevket Çoruh, bol bol selfie çekerek bu unutulmaz anı ölümsüzleştirdi.
Şevket Çoruh, bol bol selfie çekerek bu unutulmaz anı ölümsüzleştirdi.

Arka Sokaklar dizisinin 'Mesut Komiser'i oyuncu Şevket Çoruh, kemik iliği nakli tedavisi gören küçük Emir Kaan'a sürpriz bir ziyaret yaparak iyileşir iyileşmez gelmesi için İstanbul'daki oyun setine davet etti.

Kemik iliği hastası Emir Kaan'ın annesi Aynur Sevik, sosyal medya üzerinden aylarca ulaşmaya çalıştığı ünlü oyuncu Şevket Çoruh'u oğluyla buluşturdu.

Çağrıları karşılıksız kalmayan anne, biricik oğluna unutulmaz anlar yaşatmayı başardı.
Çağrıları karşılıksız kalmayan anne, biricik oğluna unutulmaz anlar yaşatmayı başardı.

Adana'da sahnelenen tiyatro oyunu için şehre gelen Şevket Çoruh, Gaziantep'te sahnelenecek oyunu için ayrılmadan önce 1,5 yıldır tedavi gören Emir Kaan'ı Mavi Çocuk Umut Işıkları Derneği Başkanı Kemal Yücel'le birlikte ziyaret etti.

  • 'Arka Sokaklar' dizisinde Şevket Çoruh'un canlandırdığı 'Mesut Komiser'in köpeği Garip'i çok sevmesinden etkilenen ve komiser karakterine hayran olan Emir Kaan Sevik, buluşma sırasında çok heyecanlandı. Sohbet sırasında heyecandan kendini yeterince ifade edemediğini düşünen Emir Kaan, kısa bir mektup yazarak Şevket Çoruh'a verdi. Çoruh ise Emir Kaan'a tespihini verdi.

Şevket Çoruh, küçük Emir Kaan'a 'geçmiş olsun' dedikten sonra iyileşir iyileşmez gelmesi için İstanbul'daki oyun setine davet etti. Sıcacık atmosferde gerçekleşen buluşmada ikili, bol bol selfie çekerek, bu unutulmaz anı ölümsüzleştirdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >