Ünlü şarkıcı Della Miles, Mehmetçik'e destek vermek için sınıra gitti

Ünlü şarkıcı Della Miles, Mehmetçik'e destek için Şanlıurfa'ya gitti.
Ünlü şarkıcı Della Miles, Mehmetçik'e destek için Şanlıurfa'ya gitti.

Müslüman olan ve Türkiye'ye yerleşen dünyaca ünlü sanatçı Della Miles, Mehmetçik'e destek olmak için sınıra gitti. Barış Pınarı Harekatı'na desteklediğini belirten Miles, ''Askerlerin ailelerine kavuşmalarını diliyorum'' dedi.

Dünyaca ünlü sanatçılara vokalistlik yapan ve Müslüman olduktan sonra Türkiye'ye yerleşen ABD'li şarkıcı Della Miles, Barış Harekatı'na destek vermek için Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine geldi. Türk askerine harekatta başarı dileyen Miles, bölgede bir an önce huzurun sağlanması dileğinde bulundu.

'Herkes buraya gelmeli'

Öğleden sonra beraberinde bir grup ile Akçakale'ye gelen Della Miles, Suriye sınırına yakın bir noktada gazetecilere açıklama yaptı. İlgiyle karşılaşan Miles, herkesin sınıra gelerek olayları yerinde görmesini istedi. Yaşananların uzaktan bakıldığı gibi olmadığını anlatan Miles, "İnsanlığı önemseyen herkes buraya gelmeli. İnsani bir görev olarak Türkiye'nin bu harekatı desteklenmeli" dedi.

Della Miles, Şanlıurfa'da çocuklarla buluştu
Della Miles, Şanlıurfa'da çocuklarla buluştu

'Ailelerine kavuşmalarını diliyorum'

Türk askerine destek veren Miles, "Ben sınır ötesinde kardeşim gibi gördüğüm askerlerin bir an önce harekatı başarıyla tamamlayarak ailelerine kavuşmalarını diliyorum" diye konuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >