Ünlü yıldıza benzemek için bıçak altına yattı! İşte facia sonuç

Sahar
Sahar

Tek isteği Angelina Jolie'ye benzemekti, şimdi tanınmaz halde!

Dünyaca ünlü isim Angelina Jolie'ye benzemek için çok sayıda estetik ameliyat olduğu iddiası ortaya atılan İranlı blogger Sahar Tabar, bu iddiaların gerçek olmadığını itiraf etmişti. Hollywood'un ünlü yıldızı Angelina Jolie'ye benzemek için servet harcadığı iddia edilen İranlı kadının, yeni fotoğrafları ortaya çıktı.

Servet harcadı!

                                    İranlı genç kız, Angelina Jolie'ye benzemek için bir servet harcadı.
Servet harcadı! İranlı genç kız, Angelina Jolie'ye benzemek için bir servet harcadı.
Görenler şoke oluyor!

                                    Üst üste estetik operasyonlar geçiren genç kızın son hali, görenleri şaşkına çeviriyor.
Görenler şoke oluyor! Üst üste estetik operasyonlar geçiren genç kızın son hali, görenleri şaşkına çeviriyor.
40 kiloya düştü

                                    Üst üste estetik operasyonlar geçiren İranlı kadın, yaptığı diyetle 40 kiloya düştü. Sahar Tabar isimli genç kız, henüz 29 yaşında.
40 kiloya düştü Üst üste estetik operasyonlar geçiren İranlı kadın, yaptığı diyetle 40 kiloya düştü. Sahar Tabar isimli genç kız, henüz 29 yaşında.
Photoshop da kullanıyor!
Angelina Jolie'ye benzemek için estetik ameliyat dışında makyaj ve photoshop kullandığını itiraf eden Taber'ın son görüntüsünde, Jolie'ye benzerliğinden uzak olduğu görüldü.
Photoshop da kullanıyor! Angelina Jolie'ye benzemek için estetik ameliyat dışında makyaj ve photoshop kullandığını itiraf eden Taber'ın son görüntüsünde, Jolie'ye benzerliğinden uzak olduğu görüldü.
Yeniden ameliyat masasında!
Son halinden de ders almayan İranlı kadın, her şeye rağmen bir kez daha ameliyat masasına yatarak burnunu yaptırdı.
Yeniden ameliyat masasında! Son halinden de ders almayan İranlı kadın, her şeye rağmen bir kez daha ameliyat masasına yatarak burnunu yaptırdı.
Tabar'ın 20 yaşındaki estetiksiz hali...
Dünyaca ünlü isim Angelina Jolie'ye benzemek için çok sayıda estetik ameliyat olan İranlı blogger Sahar Tabar'ın, 20 yaşındaki estetiksiz hali ortaya çıktı.
Tabar'ın 20 yaşındaki estetiksiz hali... Dünyaca ünlü isim Angelina Jolie'ye benzemek için çok sayıda estetik ameliyat olan İranlı blogger Sahar Tabar'ın, 20 yaşındaki estetiksiz hali ortaya çıktı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >